Simobil - ukinitev paketov

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Danes sem hotel vzeti pri Simobilu nov telefon in mi prodajalka reče, da moram obvezno zamenjati moj stari paket SMART 2. Nikjer nisem zasledil, da se ta paket ukine. Navedeni so drugi, ki se ukinejo: Start, Smart 3, Izi, Partner, Pomlad... Domov sem dobil ponudbo, da lahko do konca meseca brezplačno zamenjam paket, nikjer pa ne piše, da ga moram. A so zopet prodajalci slabo obveščeni, ali pa je kaj res na tem.
Prosil bi kakšnega zaposlenega na Simobilu, da preveri ali to res drži
confused-1.gif

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Zanimivo. Moj fotr, ki ima smart III, je prav tako dobil po pošti, da ima možnost brezplačne menjave paketa, ker je le ta star. Piše, da LAHKO, ne piše pa da mora oz. da se paket ukinja.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ravnokar so me klicali iz S! centra ter da so preverili pri nadrejenih in naj bi se tudi moj paket Smart II ukinil. V kolikor ga ne bom sam zamenjal do konca meseca brezplačno, mi ga bodo oni, pa še plačat bom moral in to tudi če se ne vežem. Ampak tega nikjer ne piše.
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Sicer pa pri mojmu fotru je tudi bila pošta za menjavo paketa. Pa smo menjali paket. Na SIMPL.
hysterical-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
...še vedno bolje da zamenjaš na XS Zame kjer imaš 7€ naročnine in 51 min v vsa omrežja kot pa obdržati Smart II kjer imaš 8€ naročnine in za to ne dobiš ničesar..

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Naročnina je 6,26 s partner bonusom. Za mene je sigurno cenejši, sem izračunal ker imam še brezplačne klice v skupini. tako, da je ceneje kot kakšen nov paket

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Klical sem na simobil center in mi je ženska povedala, da se od SMART paketov ukinja samo SMART III, se pravi SMART I in II ostajata. Se pravi, da so podatki v članku točni. So pa po pošti dobili možnost spremembe paketa tudi tisti, ki imajo SMART I in II, kar pa ni obvezno, saj paket ostaja. Gre samo za ugodnost brezplačne spremembe.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Klical sem na simobil center in mi je ženska povedala, da se od SMART paketov ukinja samo SMART III, se pravi SMART I in II ostajata. Se pravi, da so podatki v članku točni. So pa po pošti dobili možnost spremembe paketa tudi tisti, ki imajo SMART I in II, kar pa ni obvezno, saj paket ostaja. Gre samo za ugodnost brezplačne spremembe.
Ja, to sem tudi jaz dopovedoval prodajalki, vendar je rekla, da ji računalnik nakupa telefona in podaljšanja sploh ne pusti, če paket ni zamenjan za novega. Sedaj pa vedi kaj je res. Simobilovci kakšna je uradna razlaga
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Novo pogodbo (ali anex k) lahko skleneš le za pakete, ki so danes v ponudbi. Kar Smart II ni.
Drugače pa lahko ima Smart II še kak dolgo češ.
Smart III pa se ukine v vsakem primeru.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zanimivo. Ko je bil ORTO SMART že ukinjen, sem ga še vedno lahko podaljšal, ko sem vzel prejšnji telefon.
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sicer glede ukinitve paketa nisem prepričan, vendar se mi zdi, da se le-ta ne ukinja. Podaljšanje vezave pa bi moralo biti mogoče tudi na starem paketu.

Samo glede vsega trenutno nisem 100%.