Simobil-Tušmobil ta draga tarifa

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Houston we have a question
grin1.gif

Zakaj v opcijo mobilni ni vštet Tušmobil?
17758-icon_confused.gif

Računajo fiksno omrežje. Kam se lahko pritožim, da to spremenijo?
aplauz.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Preneses svojo 040 v Tusmobile in klices brez kompliciranih opcij mobilni itn ker te ne bo skrbelo na katero omrezje v Slo klices

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
kaj celo poznaš koga, kateri ima Tušmobil?
evil.gif

Že tak poceni telefoniraš pa ni dovolj, teh par številk na 070 boš že prebolel?
10.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik sole pravi:
kaj celo poznaš koga, kateri ima Tušmobil?
evil.gif

Že tak poceni telefoniraš pa ni dovolj, teh par številk na 070 boš že prebolel?
10.gif

Ne boš verjel, poznam že ene par folka (celo tri), ki so šli tja. Ja, neverjetno, toda resnično.
Bunim se pa zato, ker so pač to cifre, ki jih dost kličem
priden.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Ne boš verjel, poznam že ene par folka (celo tri), ki so šli tja. Ja, neverjetno, toda resnično.

Tresla se je gora rodila se je miš... Tudi Vega je mela pomp pa je vse skupaj šlo v maloro čez par let...

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, tokrat ne bo šlo v maloro, si lahko prepričan. Razmere na trgu so drugačne, regulativa celo deluje, predvsem pa ima Tušmobil bolj premišljen tržni nastop, da o pogojih delovanja ne govorim - dostop do strank, bundling, cross marketing, upselling v več smereh hkrati itd.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kupi uno Motorolo F3 za 40 €, pa jih boš klicala po 12 centov, namesto 25. Boš kmalu notr pršla, če jih dosti kličeš. Pa mogoč še kako zastonj minuto dobiš, če boš pri Tušu kupovala.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
No, tokrat ne bo šlo v maloro, si lahko prepričan. Razmere na trgu so drugačne, regulativa celo deluje, predvsem pa ima Tušmobil bolj premišljen tržni nastop, da o pogojih delovanja ne govorim - dostop do strank, bundling, cross marketing, upselling v več smereh hkrati itd.

Nekako tako so pravili tudi pri vegi. Sam nisem imel takega občutka kot ti. In me žal prodajalec ni prepričal ko sem bil v njihovi prodajalni
smirk-1.gif

lp

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zanašanje na že videno pri Vegi je lahko nevarno. Ni nikakršne garancije, da bo s Tušmobilom enako. Jaz sem se s tem že sprijaznil.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Zanašanje na že videno pri Vegi je lahko nevarno. Ni nikakršne garancije, da bo s Tušmobilom enako. Jaz sem se s tem že sprijaznil.

Jaz na to ne bi gledal kot na nekaj slabega, konec koncev imajo uporabniki večjo izbiro in lahko gredo nazaj k prvotnemu operaterju. Slaba stvar je lahko edino nepremišljenost uporabnikov, ki jih bodo prepričali telefoni za 1 EUR, potem bodo pa jokali za visoke mesečne račune.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Res je. Telefoni za 1 EUR so lahko vir resnih travm pri nekaterih naročnikih, ki najbolje ne razumejo obvez naročniškega razmerja.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Na tem forumu so najbolj glasni tisti, ki Tušmobil-ovih storitev dejansko sploh ne uporabljajo
cheer.gif

zmaga.gif

Oz so prišli do zaključka da Simobil pa le ni tisti najcenejši kot pri njih pravijo
priden.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
za nezadovoljstvo simobilovih strank bo gotovo pripomoglo ko bodo klicali na tušmobil in bodo imeli 2x večji račun. če bo veliko folka prestopilo na tušmobil bo večina simobilovih uporabnikov jeznih.

simobil zaradi tega ker ni dal v tušmobil v opcijo mobilni ga lahko v prihodnosti še zelo tepe. kaj bo naredil uporabnik simobila, ki zelo kliče recimo samo 1 tušmobilovo številko in s tem 2x večji račun? zagotovo ne bo ostal na simobilu.

to bi si lahko privoščil mobitel, simobil pa po mojem si ne bi smel, ker je komaj pridobil 25 % trga.

drug teden nam pa itak sporočijo koliko uporabnikov ima Tušmobil

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:simobil zaradi tega ker ni dal v tušmobil v opcijo mobilni ga lahko v prihodnosti še zelo tepe. kaj bo naredil uporabnik simobila, ki zelo kliče recimo samo 1 tušmobilovo številko in s tem 2x večji račun? zagotovo ne bo ostal na simobilu.

Ampak res. Sicer v mojem imeniku še ni bilo veliko prestopov, ampak to, da plačujemo opcijo mobilni, ki omogoča cenejše klicanje na OSTALA MOBILNA omrežja, pa da notr ni novega operaterja, je navadn kriminal. Ziher bi jih lahko tožil
aplauz.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tisti, ki imajo tušmobil bodo od mene dobivali samo sms-e
evil.gif
to lahko tako mal gledaš da jih ne kličeš. Sam kaj recimo ena huda bejba ti da cifro pa reče da jo pokličeš. Pa številko bo mela na tušmobilu in bi se rada pomenla po telefonu za daljši pogovor. Povej kaj boš naredu?
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Napišem ji sms, da jo vabim na prijetno kosilo ter pijačo tam in tam ob tej in tej uri in če se odzove ok, če ne pa nič.....itak ni edina na tem svetu
evil.gif

ok dost offtopic-a