SiMobil - posebna ponudba, kje info?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Živjo!

Dobil sem (spet) po pošti ponudbo SiMobila o dodatni vezavi za 24 mesecev v zameno za bonus 50 EUR ali subvencijo telefona.

V letaku so le 4 telefoni, mene pa bi zanimali še ostali.

Sem prebrskal www.simobil.si ampak ne najdem nič.

Kateri telefoni so vključeni v to ponudbo?
Kolko je subvencija za njih?

LP,
David

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Poglej cene telefonov v določenem paketu. Če imaš paket Orto u nulo, poglej kakšne so cene tam, in to je cena ki jo plačaš za 24m vezavo pri Simobilu. Veljajo vsi telefoni, ki jih ima Simobil...

LP

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
telefoni, ki so v ponudbi so zate dodatno znižani, ostale telefone pa lahko dobiš po cenah za tvoj paket,..
Teh ponudb ni na spletni strani saj niso za vse stranke,...

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
telefoni, ki so v ponudbi so zate dodatno znižani, ostale telefone pa lahko dobiš po cenah za tvoj paket,..
Teh ponudb ni na spletni strani saj niso za vse stranke,...
OK, kako torej izvem cene?

Za večino na web-u itak ne piše cene za moj paket. Recimo za Nokia 2600 classic piše samo "cena brez vezave / SIMPL", ta cena potem velja za vse, tudi mene?

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Nokia 2600 c je namenjena kot nadomestni telefon za halojevce, lahko pa ga vzameš tudi na Simpl a li v prosti prodaji,..
Cena je taka kot je,..

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tisto sem dal le kot primer.

A moram it na SiMobil (fizično), da izvem odgovore?

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
cene imaš vpisane povsod,... če imaš katerega od starih paketov upoštevaj cene paketa smart.

b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj je potem z "telefoni, ki so v ponudbi so zate dodatno znižani" ?
A samo zame so oni 4 na letaku iz pisma, drugo pa imam po "standardni" ceni ?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Tako je, tisti štirje iz letaka so zate po tej ceni kakor ti piše na letaku, ostale pa dobiš po cenah kakor so navedene npr. na spletu ali v shopu za tvoj paket.

lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aha.

Nokia 6210 Navigator se splača?
Torej ne mislim ceno, ampak funckcionalnost. Dela OK, GPS "lovi" v redu? Je bil kaki test ali opis tule na alterju? Ga ima kdo?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
... Ynos, jaz se s temle vašim testnom nebi hvalu oz. ga nebi dajal drugim za brat..

Citat:

GPRS Ne
HSCSD Ne
HSDPA Ne
HSUPA Ne
EDGE Ne
UMTS Ne
WLAN Ne
Bluetooth Ne
Infrared Ne
USB Ne
GPS Ne Wtf??

GPRS DA
HSCSD DA
HSDPA DA, 3.6Mb
HSUPA Ne
EDGE DA
UMTS DA
WLAN Ne
Bluetooth DA
Infrared Ne
USB DA
GPS DA

A ne preberete testa za sabo... ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Noben se ne hvali z nobenim testom. Človek je rabil review in sem mu prilepil še enega. Ti prebereš vedno samo en opis produkta pred nakupom? Kok si pa star? Ali si še vedno v stanju alter&mobisux vojne?
crazy1.gif

Sam ne pišem testov, bom pa jim sporočil, da popravijo. Če se prav spomnim je bil eden prvih opisov...po katerem je bila popravljena tabela GPS, GPRS ipd...lastnosti. Očitno niso refreshali oz. popravili.

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Chill out
smile-1.gif
.
Nisem v nobeni vojni s suxom (a smov vojni, al kako
aplauz.gif
) in sem po dooolgem času pogledu pač opis, k si ga podal..
Samo, hecno se mi zdi dajat en test, k je nerelavanten. Kšna napaka sem pa tja že, ampak da se pa tolk sfali pri podatkih...

Vrjamm, da je bila napaka, ampak da se jo odkrije po 7 mesecih... nevem, no...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
vidiš, da je pri vseh napisano NE? Očitno se je podrlo po vpeljavi nove tabele za vnos podatkov... Verjetno niso lastnoročno pri vseh z NE označili.
wink-1.gif
torej tehnična napaka, ne človeška.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Če že kritiziramo teste: ta test zgoraj v tabeli trdi, da telefon nima accelerometra, v besedilu pa pravi, da ima...
tongue-1.gif

Je ze popravljeno
smile-1.gif
... Napacno pa je zato, ker smo letos spomladi dodajali nekatere nove lastnosti v sifrantu (med drugim tudi accelerometer, GPS,...), pa je bilo treba popravljat vse za nazaj, pa se je pri kaksnem to izmuznilo...

Sicer je pa tako... da nekateri znajo samo kritizirat... pohval pa je zelo malo... ceprav to pocnemo v svojem prostem casu in za to ne dobimo nic placila... Tisti "drobiz", ki se nakaplja od bannerjev, ki se prikazujejo na portalu pa se za sprotne stroske ni...