Simobil N95 8GB

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
A jih imajo kaj na zalogi
confused-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Povejte mi se splača kupt ta telefon, resno razmišlam da bi ga kupu, svojga k850 bi dal v račun pa tega vzel, sam upam da se nam nategnu.

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
ja, ful je zakon, ne morem prehvalit. Jaz sem ga svoji ženi kupil. Zase bom verjetno počakal na N96, ker se mi ne mudi zamenjat. Meni je najbolj všeč vgrajen GPS za občasno uporabo ter WI-FI kartica, ki ti omogoča brskanje po internetu, youtube, spletni radiji, novice, emaili,... HSDPA pa sicer še nisem sprobal, ampak zase bom verjetno vzel GPRS neomejeni paket, da bom stalno online.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sm se odločal kar nekaj časa med N82 ali N95 8GB, na koncu sem mel v igri še celo iphona, pač vse skup prbližno isti denar, sm se pa odloču za n95 8gb, grem iskt ta tedn;)

AIRMAN

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Veliko sreče pri nakupu. Jaz sem že skoraj obupal, saj nimam več energije klicarit in hodit po trgovinah ter poslušat lažne obljube nesposobnih trgovcev. Danes se mi je že drugič zgodilo, da je bil telefon, ki sem ga rezerviral 'rezerviran že prej'. Bil sem praktično že na poti v Lj, ko me kliče prodajalka in zbluzi, da je njena sodelavka za nekoga že prej rezervirala telefon, vendar ji je pozabila povedat, da se mi globoko opravičuje, bla, bla, bla ... Kakšen kup vombatovih iztrebkov. Res ne vem, očitno mi vesolje sporoča, naj se izogibam temu telefonu. Ali Šišmobilu. Ali obema?!
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj ne vzameš telefona pri Telerayu? Žal sta oba operaterja no mogoče še kakšen več odvisni od uvoznika in če ta prestavlja dobavo je tako kot pač je. Verjemi pa da se povsod zgodi da kaj ne gre po načrtu in če se to zgodi tebi je seveda najhuje,...

l.p. b

AIRMAN

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Ja, saj razumem, da je pač škatlic toliko, kot jih ima pač uvoznik v svojem pocket-size skladišču ... Takisto vem, da mi ne bi bilo treba tukaj zlivat žolča, če bi blo telefonov na pretek. Moti me bolj to, da se na prodajalce, s katerim se nekaj zmenim, ne morem zanest, saj ne držijo obljube. Nakup pri T-rayu ne pride v poštev, saj se mi ne zdi dajat še 200€ več za odklenjen tel, če bi sklenil naročnino pri S!. Že tako ni zadevščina glih poceni. (Pa očitno še vedno gredo ko žemljice).

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kontaktiraj bitcha če je še kje kaj na zalogi,...

l.p. b

p.s.
sorry če ti ga je eden stegnil
tongue-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
am jest ga bom kupil v ljubljani v kommdata trgovini, dobijo jih ta teden, spremljaj na netu njihovo stran ko ga dobijo ga objavijo, tako da upam da tam ne bo razrodano

AIRMAN

Zelenc'
27. jan 2008
20
0
1
Hvala vsem za info, mi je končno uspelo nabavit Nokiino črno škatlico. Dobil v Sevnici zadnji kos.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
mi lahko poveste če kupim to nokio preko simobila, je sw predelan v vodafone al je originalni meni?