Imam paket S-ZAME in vklopljeno Opcijo Sporočila 101. Sredi obračunskega obdobja sem ugotovil, da bi potreboval Opcijo Sporočila 1001, ker mi 101 sms ne zadostuje. Na moj.simobil.si lahko zamenjam opcijo (to ni paket, se lahko menja tudi večkrat v enem obračunskem obdobju), vendar ne vem, kaj to pomeni cenovno oz. obračunsko. Na 040 info so mi rekli, da se obračuna sorazmerni del cene ene in druge opcije, glede na čas od aktivacije do konca obračunskega obdobja. V bistvu mi je jasno, ampak ... Ker nočem še enkrat klicati na Simobil in vsega še enkrat razlagat ... Ali to konkretno pomeni - če sem točno na sredini obračunskega obdobja in opcija 101 je bila aktivirana točno na dan začetka obrač. obdobja - plačilo 2,50 EUR za prvo opcijo in 4,50 EUR za drugo opcijo in še vedno 101 sms iz prve in 1001 sms iz druge opcije?
Zakomplicirano vprašanje verjetno, ampak ... res mi ni jasno
Bojim se namreč, da bom na koncu plačal 5 EUR in še 9 EUR v enem obračunskem obdobju. Ali pa morda 5 EUR za prvo opcijo (pač v celoti do konca obr. obd.) in 4,50 EUR za drugo (sorazmerno za 15 dni, ki še ostanejo do konca obrač. obdobja) ... kar pa v bistvu ni slabo ... Skratka, če kdo zna to razložit, bom zelo hvaležen!
Zakomplicirano vprašanje verjetno, ampak ... res mi ni jasno