Simobil - kako prihraniti 2 EUR

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ni veliko, nekaj pa je...

Skratka, Simobil ponuja okoli 2 EUR popusta na mesečni račun, če se odrečemo pisni obliki le tega in ga prejemamo samo v elektronski obliki. Catch je, da omenjeni popust velja samo za prve 3 mesece.

No, po treh mesecih si (lahko kar preko si.asistenta) vklopimo nazaj papirnat račun in takoj zatem opcijo spremenimo nazaj v "samo elektronski račun". Popust začne znova teči z nule. Sicer je komaj omembe vredno, ampak za par klikov oz. klic na 080-40-40-40 se splača.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Ta opcija se ti po 3 mescih ne izklopi sama od sebe, ampak jo moraš sam preklicati.

Če si pri njih urediš plačevanje preko trajnika imaš še dodatne 3mes. popust v vrednosti 2eur.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Saj sem napisal... po treh mesecih jo prekličeš in takoj zatem spet nazaj vklopiš.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.588
113
a to še zmeraj velja? vem, da sem spraševala, ko sem kupovala nov telefon, pa so mi rekli, da je bila to samo akcija takrat, ko so uvedli elektronski račun, zdaj pa nič več. ker jaz itak papirnatega vržem v smeti brez da bi ga odprla, ponavadi imam sploh že vse plačano do takrat.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
naj bolj je siguren tisti papirnati račun vsaj dokaz maš črno na belo..elektrosko pa je bol tko ne zaupam tem niti trajniku..
rolleyes-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
naj bolj je siguren tisti papirnati račun vsaj dokaz maš črno na belo..elektrosko pa je bol tko ne zaupam tem niti trajniku..
rolleyes-1.gif

Lahko si ga tudi kadarkoli natisneš in je isti kot tisti, ki pride po pošti.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nekoc se mi zdi, da so imeli popust za placevanje prek trajnika. No, za vse nove, stari, ki so ze placevali prek trajnika so dobili prst v rit.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ma nimaš se kej sekirat... dobiš po mejlu, prečekiraš in zavržeš. Če ja pa "slučajno" kej narobe, pa pokličeš na center za pomoč uporabnikom, prijaviš reklamacijo in si zmagu.
Trajnik je pa tudi zakon. Prihraniš čas in pa provizijo. No ja, razen če ti banka kej nevzame provizije za trajnik, pr meni je to še zaenkrat zastonj.
cool-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.588
113
po moje je hotel povedati, da so se mu 3 meseci iztekli, potem pa je na spremenil nazaj na navaden račun in takoj potem spet na samo elektronskega in 3 meseci so se mu ponovno začeli šteti.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz pa nevem, kako je referent naredil naročnino moji punci, ker že pol leta ne plačuje naročnine. Šla je na S!, je bla akcija 1/2 leta brez naročnine, pa je že celo leto nima
cheer.gif
. Plačuje samo Opcijo mobilni, pa še to je skenslala kak mesec nazaj, ker malo na M@ kliče...

...sej ne, da se pritožujem...
evil.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Jaz pa nevem, kako je referent naredil naročnino moji punci, ker že pol leta ne plačuje naročnine. Šla je na S!, je bla akcija 1/2 leta brez naročnine, pa je že celo leto nima
cheer.gif
. Plačuje samo Opcijo mobilni, pa še to je skenslala kak mesec nazaj, ker malo na M@ kliče...

...sej ne, da se pritožujem...
evil.gif

Naj bo vesela
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Govorim o tem, da SiMobil skos forsira neke akcije za 3 mesece ali pa za 1 mesec itd., kar me sploh ne prepriča, da bi presedlal. Nisem naiven, če dolgoročno ni koristi, pač ne grem k njim.