Simobil->Št. ni dosegljiva potem pa Št. ne obstaja

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Za fante iz SImobil-a:

Danes sem klical soseda na SImobilovo številko in mi moški glas najprej reče nekaj, potem to ponovi v angleščini, nato pa ženska reče da številka ne obstaja... ker moškega nisem pozorno poslušal, sem poklical še enkrat in pozorno poslušal.

Moški reče da številka ni dosegljiva, ponovi v angleščini, nato pa ženski glas reče da številka ne obstaja in to ponovi v angleščini.

Kako to, da se oglasita dva odzivnika in vsak pove drugačno informacijo?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
težko rečem zakaj in nekako se mi tega ne da it raziskovat ker mi to ni bistven podatek,...v vsakem primeru ga ne moreš dobit razlogov pa je lahko mali miljon,...
v kolikor te moti prijavi napako na 080 404040,...

b

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Ne bom šel nikamor prijavljat napak
smile-1.gif
če vas ne zanima tudi mene ne zanima... vsi bomo preživeli

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
lahko mi na pm daš številko pa preverim kaj se (je dogajalo).

l.p. b

bom vseeno malo preveril za vsak slučaj,...

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Pri odzivniku za Simobil je moski glas,pri M@ pa ženski. Za ostale kot so Izi, Debitel, itd itd pa na žalost ne vem

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Nima prevezave, če bi pa imel prevezavo, mu (predvidevam) ne bi simobilov moški glas povedal, da številka ni dosegljiva in šele potem drugi glas da ne obstaja... ampak bi mu takoj povedalo da ne obstaja.

No saj nič hudega, hotel se le dobronamerno opozorit na čuden odzivnik...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Sosed ma preusmeritev na drugo cifro, katera ima preusmeritev nazaj na njegovo cifro.
Ti ga klices, javi se moski odzivnik. Lahko da je slucaj razlicnih preusmeritev in v bistvu zanke (dva telefona drug drugemu preusmerjena) tak, da se nato javi drug odzivnik.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Aja, se to je mozno. Sosed ma preusmeritev na fiksno cifro. Za slovenske mobilne operaterje sem preprican, da bodisi predvajajo odzivnik ali pa preusmerijo klic. Za fiksne pa ne vem, ali imajo to "moznost" da oboje naredijo, najprej odzivnik, nato pa se preusmeritev. Lahko da gre za tak primer (bolj verjetn)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
priznam odgovor bi laahko bil lepši a sem bil tečen,.... videl pm, pogledam hmm danes
cool-1.gif

l.p. b