SiMobil Asistent - šteka ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Je skoz tak, ali imam le "srečo" ?
Sem se zdajle prvič prijavil in kliknil na "Trenutna poraba" , dobil pa tole :

Trenutna poraba - seznam klicev
Napaka:

Pri izvrševanju željene zahteve je prišlo do napake. Za pomoč pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 40 40 40.

Podrobnosti:

Zaznana interna napaka (service bus). Prosimo, poskusi kasneje.
exception 'TibcoServiceOperationException' with message 'Tibco returned a non-success response (severity: 'Error', code: 'SoapError'). Error message: 'SOAP error occured'. Error description: '<defaultFaultElement> <faultcode>MAXException</faultcode> <faultstring>System.Web.Services.Protocols.SoapException: Krivi format ulaznog podatka. at MaxWebService.getChangeDataParams(CDParamInputType cdParamRequest) in c:inetpubwwwrootMAXMAXWSmaxwebservice.asmx:line 1635</faultstring> <faultactor>getChangeDataParams</faultactor> </defaultFaultElement>'' in /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/TibcoServiceClient.php:163 Stack trace: #0 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/ProductInformationManagementServiceClient.php(181): TibcoServiceClient->__soapCall('GetOffers', Array, 'ban(11xxxxx0),...') #1 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/CachedProductInformationManagementServiceClient.php(61): ProductInformationManagementServiceClient->getOffers('11xxxx0', '040xxxddd', 'billing_run_cha...', 'Ban', NULL) #2 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/BusinessLogic/GetUnbilledCallsBLHelper.php(96): CachedProductInformationManagementServiceClient->getOffers('11xxxx0', '040xxxyyy', 'billing_run_cha...', 'Ban') #3 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/ext/Common/ZBusinessLogic.php(64): GetUnbilledCallsBLHelper->process() #4 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/requests/listUnbilledCalls.php(21): ZBusinessLogic->execute(Array) #5 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/index.php(56): include_once('/opt/appl/ecare...') #6 {main}

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tule tud :

Nastavitve storitev - informacije o storitvi
Napaka:

Pri izvrševanju željene zahteve je prišlo do napake. Za pomoč pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 40 40 40.

Podrobnosti:

Zaznana interna napaka (service bus). Prosimo, poskusi kasneje.
exception 'TibcoServiceOperationException' with message 'Tibco returned a non-success response (severity: 'Error', code: 'SoapError'). Error message: 'SOAP error occured'. Error description: '<defaultFaultElement> <faultcode>MAXException</faultcode> <faultstring>System.Web.Services.Protocols.SoapException: Krivi format ulaznog podatka. at MaxWebService.getChangeDataParams(CDParamInputType cdParamRequest) in c:inetpubwwwrootMAXMAXWSmaxwebservice.asmx:line 1635</faultstring> <faultactor>getChangeDataParams</faultactor> </defaultFaultElement>'' in /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/TibcoServiceClient.php:163 Stack tra

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zjutraj bo verjetno zopet ON
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Upam, da s kakimi nadgradnjami (beri: spremljanje porabe zakupljenih količin).

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Tale asistent je bil eden izmed razlogov, zakaj sem po dolgem času zapustil Simobil...dobival sem isto napako in v zvezi z njo klical najmanj 10x na njihov center. Vedno "so" zadevo predali strokovni službi, pa nikoli nič zrihtali.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Jst ga uporabljam že več kot eno leto in mi deluje brez problema - do sedaj mi še ni javilo napake.....

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Jaz sem ga uporabil nekajkrat za izpis razčlenjenega računa, spremembo nastavitev in pritožbo. Meni je to ASP/SQL solato izpisal v kaki četrtini primerov.
tongue-1.gif

Glede zgornjega izpisa pa se mi zdi zanimivo poboldano:
Citat:
<faultstring>System.Web.Services.Protocols.SoapException: Krivi format ulaznog podatka. at MaxWebService.getChangeDataParams(CDParamInputType cdParamRequest) in c:inetpubwwwrootMAXMAXWSmaxwebservice.asmx:line 1635</faultstring>

Hrvati so krivi
10.gif

Obrni se na M. Podobnika
cool-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zdaj, (vsaj prva točka v meniju) dela.

Zakaj so postavke v tabeli prikazane kot linki (podčrtano), čeprav to niso ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Zjutraj bo verjetno zopet ON
wink-1.gif

Poudarek na "verjetno"
wink-1.gif

Si.nakup računi
Napaka:

Podrobnosti:

Zaznana interna napaka. Prosimo, poskusi kasneje.
SoapFault exception: [HTTP] Could not connect to host in /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/PurchaseInformationServiceClient.php:34 Stack trace: #0 [internal function]: SoapClient->__doRequest('<?xml version="...', 'http://sinakup....', 'https://karjola...', 1, 0) #1 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/TIBCO/PurchaseInformationServiceClient.php(34): SoapClient->__soapCall('getCustomerPurc...', Array) #2 /opt/appl/ecare/4.0.0_042/public/specific/BusinessLogic/GetCustomerPurchasesBL.php(85): PurchaseInformationServiceClient->getCustomerPurchases

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zdaj, (vsaj prva točka v meniju- Poraba) dela.

Zakaj so postavke v tabeli prikazane kot linki (podčrtano), čeprav to niso ?

V drugi tabeli (certifikati), kjer so postavke linki, pa so prikazane navadno, nepodčrtano.

Ni kaj. Majstori.