SIMO Predigra

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Imel nastavljeno predigro, sedaj mi jo je moj ljubi operater ukinil.
Ce jo zelim ponovno aktivirati, ne morem na server.
Javi napako:

Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Lp

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Že od petka ne delajo nekatere storitve, med drugim tudi Klapa in Mail. Očitno tudi predigra
smile-1.gif

"So seznanjeni s težavami, kdaj pa bodo odpravljene, pa še ne vedo" ... to je bil odgovor v nedeljo popoldan.

Danes še nič ne dela. In btw, vse to so plačljive storitve (tudi mail, ker imam vklopljen povečan poštni predal) ...
crazy1.gif

Bomo pisali vljudne pritožbe?
grims-1.gif

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
kako pa je recimo z povračilom stroškov za nezmožnost uporabe si.navigatorja kateri je imel težave in ni deloval v prejšnjem mesecu kar nekaj dni
grims-1.gif
LPWWY

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Imel nastavljeno predigro, sedaj mi jo je moj ljubi operater ukinil.
Javi napako:

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Lp

Lahko pokličeš tudi njihovo brezplano številko 080 in ti jo aktivirajo po tej poti.

lp

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
To ne bi bilo to! Na njihovi web strani lahko nastavljas poljubno razlicne parametre- katere klicoce stev. slisijo katero melodijo, lahko nastavis ob razlic. cas. obdobjih razlicne melodije, ..

Lp

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
> Imel nastavljeno predigro, sedaj mi jo je moj ljubi operater ukinil.

Btw, tvojemu in mojemu "preljubemu" operaterju se ne sanja o kakšnih problemih
bonk.gif

Njihov odgovor na moje vprašanje, kdaj bo spet kaj začelo delovati:
Spoštovani,
zahvaljujemo se za vaše elektronsko pismo, ki smo ga prejeli v naročniški sektor Si.mobil-Vodafone.
Iz pristojnega oddelka so nam sporočili, da nimajo zabeleženih težav pri delovanju plačljivih storitev (Klapa, Predigra, Mail, ...). Lep pozdrav.

Naročniški sektor
Si.mobil - Vodafone
[ime in priimek osebe]

bonk.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Kaj ti je tukaj čudno Probaj še enkrat nastavit gprs na telefonu. Pomoje si kaj ponesreči spremenila in bo to...

Halo?!
confused-1.gif
Kakšen GPRS?

Gre za plačljive storitve Simobila, ki jih uporabljaš preko weba ...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Zal sem ze velikokrat dozivel podoben odgovor. Cetudi bi jim v koleno vrtal, ne bi priznali napake- se pa, zanimivo, cez nekaj casa "same od sebe" odpravijo.

Lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Si frisen clan simobilovega CC-ja? Dajes izjemno lamerske nasvete in neizmerno zagovarjas simobil. Se pa opravicujem, ce si familiarni clan Maj-a!

@ marburg: ze pred casom sem tu javil isto napako. Ocitno se jim ne zdi vredno zadev porihtat. Se pa ta napaka ni pojavila prvic, par mesecev nazaj ista storija. Se mi zdi, da po urgiranju Bitcha, da so popravili. Tokrat ne poslusa nihce ocitno. Slava jim!
roza.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
meni isto... copy paste
Citat:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Si frisen clan simobilovega CC-ja? Dajes izjemno lamerske nasvete in neizmerno zagovarjas simobil. Se pa opravicujem, ce si familiarni clan Maj-a!

grin1.gif

Žal nic od tega. Je pa tudi meni prišel na misel Maj, že po prvem postu, ko si mi odgovoril.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nekam si utihnil s tistimi tvojimi 6eur! Kako pa to? Si morda sel preverjat kdaj kartic ni bilo in izvedel resnico? Stay tuned...

B81

22. jul 2007
37.652
10.948
113
KSZ

Kako se nastavi predigra na S!?
Je možnost imeti lastno predigro/uverturo?

Ker Baha man-a z Kdo je spusto pese ven - ni
grin1.gif

Hvala!