Sim-ka umrla?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Imam eno predplačniško simobilko, tolk da me nekateri "dobijo" zastonj oz. poceni, in to kartico selim iz enega v drug telefon (N97mini)
vstavim in ne dela. Ok, mejbi telefon zajebava, kodiran, bla bla, vstavim nazaj v stari telefon kjer sem jo uporabljal zdaj en mesec
odkar jo imam (kupil novo) in spet; "Vstavite SIM".

Grem na S!, povem za težavo, model poči kartico not v njihov telefon, isto ne dela... On pravi da je vrjetno razmagnetena.

Predtem je delovala normalno... Prašam kaj se da nardit, ker sem jo dejansko samo preselil v drug tel. pa pravi da moram kupit novo
(11e) + počakat kako urco da jo vklopijo...

Nisem se ubadal s prenosom cifre in kupil novo cifro za 12e in dobil še tistih 5e + 211min + 211SMS, nenazadnje mam to tel
itak samo za 4 frende ki imajo S!, pa se tako ceneje kličemo.

Kaka ideja, kako jo "odmagnetit", al je zrela za koš?
confused-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kolk časa pa je od tega ki si jo nazadnje uporabljal.Če nisi polnil več kot 270 dni se uniči ne deluje več.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Imam eno predplačniško simobilko, tolk da me nekateri "dobijo" zastonj oz. poceni, in to kartico selim iz enega v drug telefon (N97mini)
vstavim in ne dela. Ok, mejbi telefon zajebava, kodiran, bla bla, vstavim nazaj v stari telefon kjer sem jo uporabljal zdaj en mesec
odkar jo imam (kupil novo) in spet; "Vstavite SIM".

Grem na S!, povem za težavo, model poči kartico not v njihov telefon, isto ne dela... On pravi da je vrjetno razmagnetena.

Predtem je delovala normalno... Prašam kaj se da nardit, ker sem jo dejansko samo preselil v drug tel. pa pravi da moram kupit novo
(11e) + počakat kako urco da jo vklopijo...

Nisem se ubadal s prenosom cifre in kupil novo cifro za 12e in dobil še tistih 5e + 211min + 211SMS, nenazadnje mam to tel
itak samo za 4 frende ki imajo S!, pa se tako ceneje kličemo.

Kaka ideja, kako jo "odmagnetit", al je zrela za koš?
confused-1.gif

...kolega dela v bolnici na MR pa bi ti morda pomagal..

evil.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Če nisi polnil več kot 270 dni se uniči ne deluje več.
Jao, modeli! SIM se ne uniči, še vedno imaš dostop do imenika in SMS sporočil na kartici. Samo v omrežje operaterja se ne moreš več prijaviti in izgubiš pravico do tiste telefonske številke.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:

...kolega dela v bolnici na MR pa bi ti morda pomagal..

evil.gif

Samo to zna bit problem, ker se zna zgodit, da se poznalo, da je bila "zažgana".

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jst nisem tako mislil da se uniči,da ni dostopa do sim imenika ali sms.V njegovem primeru je uničena ,Če pa po preteku 270 dni ne polniš nimaš več na voljo z izbranim operaterjem klici ali sms.Dostop do imenika pa še zmeraj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Razmagnetena SIM ?
bonk.gif

hysterical-1.gif

Te pa tudi napizdi, kdor ima 5 minut časa ...

LP

Jah, če mi na simobilu nekaj rečejo, tutu če mi je novo, pač to "sprejmem" kajpačem druga, v 12ih letih mi ni SIMka
crknila pa sem imel tako ki je plavala v ledenem čaju in nato delala sprve BP.