silvestrovanje v Bratislavi

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Kako se mi najbolj splača it...prek agencije al v lastni režiji?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Mi se tut menmo da bi letos tja sli
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no...js grem vrjetno s collegiumom...sam še prjavt je treba(kar pomeni da se mora moja draga odločt. če gre...sej če ne bo hotla jo zadavm
smile-1.gif
).

@Narodnak: ei nekak mam željo de tja pridt. pa ker je blo lansko silvestrovanje POLOM od POLOMA

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
sej mi gremo tut s collegiumom,sam se še nebomo prjavil ker kolega rola muzko dol pa je mal cenej pol
smile-1.gif

Upam da ne trofnes istiga hotela kot mi,ker pol nebos spala niti eno noč haha

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Poceni pa tale Bratislava ni več tako kot je bila včasih. Sem bil 14dni nazaj gor, pa so cene tam tam z našimi. Ene stvari so bile kar konkretno dražje. Odkar sem bil nazadnje gor 4 leta nazaj se je vse za 2 -3x podražilo. Nočno popivanje naokrog po mestu je pa še vedno zakon.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
in ker hotel je to? ker js ne mislm spat tam...ubistvu bo hotel več al manj za kufre not met
smile-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Večina hotelov je katastrofalnih. Bil lani.
Nikoli več. Cene so iste. Nič posebnega.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
in ker hotel je to? ker js ne mislm spat tam...ubistvu bo hotel več al manj za kufre not met
smile-1.gif

Nebi vedel kje bo,ampak glede na to s kom se menimo vse, bo žur taprav.
Tut če tam ni nič posebnega kot nekdo pravi, fajn se ti zdi da si nekje drugje, odklopis se, etc...
zmaga.gif

Ce bos sla javi, sej mogoce nas bo tut kej več s tukaj gor. Samo da nebos kaksne avte razbijala ker sem zasledil da nekaj sesuvas
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ponavad razbijam trezna...tm pa če mene uprašaš ne bom
smile-1.gif
pa sej ne grem z avtom ke...kdo bi pa vozu???

za hotel mi itak dol visi, važn, da ma mrzu tuš, da pridm k seb
smile-1.gif

bom javla, k za zihr zvem, če grem(vse je odvisno od moje drage, ker če ona ne gre...men ni lih da bi sama okol letala)

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja sm razmišlala v tej smeri...sam kako je pol s prevozom...pa kje najdt kšn plac za party? ker slovaške pa res ne poznam

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Fajn je da mas hotel v blizni diskoteke...lahko ti javim kateri so kul ker kolega je ze parkrat dol rolu za NY pa kr pozna place...ce pozabm me pa spomn !

To je v centru Bratislave. Glavna sprehajalna ulica.

http://mapy.atlas.sk/?whatdisp=smartname&smartname=cityhostel

Sej Bratislava je manjša kot Ljubljana, vsaj meni se je tako zdelo. Ne eni strani Donave je bolj gheto (bloki), na tej strani je pa stari center, pa pomoje tudi največ dogaja.

Nebi pa preveč vedel, sva bila letos septembra, pa še to samo 1 dan 1 noč.

Prevoza skoraj ne rabiš ker prej prehodiš. Imaš pa tramvaj, bus na elektriko in navaden bus + seveda taxiji. Promet z avtom po centru je pa katastrofa.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no glede prevoza sem mislna lj-bratislava. mi lih ni za prehodit take razdalje

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no js ne bi šla z avtom(vrjetn bi se 10x zgubila vmes) pa še moj avto do bratislave? ja seveda

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sej Bratislava je manjša kot Ljubljana, vsaj meni se je tako zdelo. Ne eni strani Donave je bolj gheto (bloki), na tej strani je pa stari center, pa pomoje tudi največ dogaja.

To si se pa pošteno zmotil. Bratislava je kar nekaj večja od Ljubljane (skoraj 2x po št. prebivalcev). Stari center je pa orenk večji in lepši, ker starega centra Lj je samo par starih hiš pod gradom in je skoraj neobstoječ. [censored] ga, Bratislava je bila glavno mesto Madžarske v časih, ko so v Lj še hodili bosi po blatu. Samo v tistem tvojem getu živi 140k ljudi, več kot za pol Lj
smile-1.gif