Si.naip na Nokii E71 preko SIP vmesnika

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Že kaj znanega če deluje preko vgrajenega SIP vmesnika ali še vedno samo preko fringa? Lp

x1500

Zelenc'
13. jun 2008
11
0
1
Živjo,

Mobitelov Komunikator dela in če Simobil nima kakšnih posebnih nastavitev/omejitev dostopa, bi tudi SinaIP moral delati.

LP

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, teoretično bi moral.
Tisti, ki so v praksi probali, pa so javili, da ne dela.

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Sicer sem zadevo testiral na N95, ki s SiOLovim voipom deluje odlično... ali tukaj mi pa ne uspe :/ tudi na določenih drugih SIP clientih noče... tak, da dvomim, da bodo samo nastavitve... oz. ja nastavitve že... samo katere:D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Že od začetka imajo s tem probleme in ne dela na Nokijah s tistim SW, ki je original priložen, dela pa s Fringom, preverjeno.

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
@grobo: samo ni mi pa jasno zakaj z enakmi nastavitvami na drugih programih deluje npr. MobiFlo ter N95
@MadMitch: kar se fringa tiče... mi klici ven delujejo ok... klici not pa se enostavno pogovor po 5sec prekine ter mi začne fring zopet cinglat, da me nešče kliče...

Je mogoče mel kdo kakršne koli težave, da se je komunikator po nekaj minutkah neaktivnosti odjavil? (no ni se fizično odjavil... če se pokličem na številko je prvič nedosegljiva ko se pokličem drugič pa je zopet dosegljiva - na orginalnem programu si.naIP teh težav ni)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Urban, po pravici povedano, ga nisem nikoli uporabljal za dohodne klice, vedno le za odhodne. Bom probal še sam in sporočim.

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Hm... "nova zanimivost" :p

Ko sem se hotel povezat na VoIP server mi je pri parih programih javilo napako 403 Forbidden - (nastavitve so vseposod enake)...

Je mogoče med nami kakšen SiMobilov tehnik, ki bi mel pogled v loge?