Si.most in poslovna asistentka

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Ce se z biznisom ukvarjas pa res hoces, da ti partner tretji osebi govori o tem. Ti pa se placas 100 eur na mesec za to :S:S:S

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
zadeva na koncu pride zelo draga, saj je 60 minut za osnovni paket zelo malo. Vsaka minuta skoraj €. Pa vse kar naredi je, da pobere kontakte kdo je klical in zakaj in ti to posreduje ma mail npr. Če maš malo klicov ni problem, pol se itak lahko sam javiš. Za veliko klicov, je pa ta opcija kr draga pa še asistentka nima pojma o tvoje poslu in preden razloži klicočemu,da ona zna samo sprejet klic in podat osnovne informacije npr. kdaj delaš, ga naroči, ali pošlje katalog.. si zapravu že vsak nekaj evrov. Tako drage klice pa si lahkoprivoščijole tisti,ki z vsakim klicom sklenejo posel.

to govorim iz izkušen. smo mel zelo preprosto zadevo na klicni center vezano (naročanje pacientov v vnaprej določen urnik) pa je bla mesečno kr lepa številka vsak mesec za plačat.

Lp

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Komu se to pol res splača met?

Ker ce bi s takim klicem res imev realizacijo na klic, pol mas svoje ljudi zato ( ce jih ze rabis ).

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz sem sam v poslu in velikokrat kam grem, pa bi mi pasalo, če bi takrat kdo telefone prevzemal. SIcer imam to nekako rešeno, ampak ni to to. Pa gre včasih samo za dan ali dva, ampak takrat mogoče izpustim kakšno priložnost.

Sicer me je pa bolj zanimalo glede si mosta.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.461
113
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Komu se to pol res splača met?
Če imaš terensko delo in nimaš lastne tajnice, če imaš zasedeno številko se vseeno nekdo oglasi, ob doplačilu imaš pokrite tudi klice ponoči in ob vikendih, ...