SI mobil sms-i?

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
A se še komu dogaja,da dobi sms poslan od uporabnika si mobila na mobitel tudi do 5 ur po pošiljanju?
V čem je štos,ker se mi je to zgodilo že 3x pol je pa cela pizdarija,ker ne odpišem kao
grin1.gif

danes še sms-ov poslanih ob 12:30 do zdaj nisem dobil!

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Prejemnik sem bil jaz na mobitelu pošiljatelj pa si mobilovec.
Oba cel dan s polnim signalom!

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ravno preveril in dela dostava takoj na S!, M in Tuš, tudi na Egiptovsko številko dostavi vtakoj.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ok pri meni je problem!Ne dobivam sms-ov od uporabnikov Si-mobila!
telefon je Omnia!kaj naj nardim?Soft reset ne pomaga
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Jaz imam pa na xperii problem, da SMS-ov ne morem pošiljati. Prečesal ves net, klical mobitel in na koncu sem prepričan, da je problem v SIM kartici. Ko sem kupil telefon, so SMS delovali, potem sem pa menjal še SIM kartico, ker so bili s prejšnjo občasno problemi (stara verjetno blizu 10 let). Čez nekaj časa sem ugotovil,da SMS-i ne delujejo (ne rabim jih ravno veliko). Crkne mi že, ko kliknem "Get settings" gumb, po katerem bi lahko menjal nastavitve za servis.
Našel sem še nekaj sotrpinov na netu in menjava SIM kartice jim je pomagala. Zanimivo pa, da SMS lahko pošljem, če dam sim kartico v drug telefon in tudi če dam drugo v moj telefon.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
jaz jih lahko pošiljam le prejmem jih ne.Pa še to samo od si mobilcev vse ostalo dela.
Sem klical na Mtel zdaj pa čakam odgovor!

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Daj SIM v drug telefon (če se da v SE), kjer zbriši številko SMS centra in jo še enkrat vpiši. Potem bi moglo delat.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
jaz jih lahko pošiljam le prejmem jih ne.Pa še to samo od si mobilcev vse ostalo dela.
Sem klical na Mtel zdaj pa čakam odgovor!

isti problem mam jaz.
od S! ne dobivam smsov.
mam pa SE W850i.
na M@ ko sem klical že lani poleti, ker od takrat se mi to dogaja, pa so mi rekli, da je pri njih vse v redu, pa da je po vsej verjetnosti nekaj pri S! narobe.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Daj SIM v drug telefon (če se da v SE), kjer zbriši številko SMS centra in jo še enkrat vpiši. Potem bi moglo delat.
Deluje, hvala (+ 5 *)!

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Hvala!
Bom to nardil naslednjič,ko spet zašteka.
Iz M-centra so mi povedali,da je očitno bilo nekaj narobe na Si mobilovem sms centru.......

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Nekaj je narobe ja, meni se pa na si.asistentu smsi ne beležijo. Kar mi je sicer čist vseeno v primeru, da nisem presegel 1000 sporočil in za to niti ne vem.