Si.mobil predhodna prekinitev pogodbe

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Zdravo,

pri Si.mobilu sem imel vezavo za posebno ugodnost in jo predcasno prekinil. Seveda so mi zaracunali sorazmernostni delez ugodnosti, poleg tega pa se 12 eur manipulativnih stroskov. Ker sem pogodbo zal zalozil, me zanima, ce mi lahko nekdo, ki jo ima, pove, ali je v njej kaj govora o teh dodatnih stroskih.

Poleg tega me zanima, ali mi imajo pravico sedaj zaracunavati Moneto nakupe, ki so bili opravljeni sredi avgusta? Ali to kaj zapade?

Hvala.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Zdravo,

pri Si.mobilu sem imel vezavo za posebno ugodnost in jo predcasno prekinil. Seveda so mi zaracunali sorazmernostni delez ugodnosti, poleg tega pa se 12 eur manipulativnih stroskov. Ker sem pogodbo zal zalozil, me zanima, ce mi lahko nekdo, ki jo ima, pove, ali je v njej kaj govora o teh dodatnih stroskih.

Poleg tega me zanima, ali mi imajo pravico sedaj zaracunavati Moneto nakupe, ki so bili opravljeni sredi avgusta? Ali to kaj zapade?

Hvala.

Strošek prekinitve pogodbe oz. zapiranja računov je v ceniku... in ne v pogodbi ...

Za moneto pa verjetno lahko zaracunajo za nazaj... Sicer je tako, da ce si zapravljal z Moneto, je logicno da to tudi poravnas...
smile-1.gif

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Hvala za info. :)

Saj bom poravnal, ni panike. Samo moram reči, da sem pozabil po tolkem času na to in me je malo presenetilo. :)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Če navedeš kater paket bo mogoče bolj točen odgovor. Meni pred dvemi mescih mislim da niso zaračunali. Praznični paket se mi zdi

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Niso mi zaračunali storitve, opravljene v avgustu.

Nevermind, sem našel odgovor na strani. Lahko ti računajo tudi za storitve, ki so bile opravljene pred obdobjem, za katerega se račun izdaja.