zakajaltersuxu
Jaz imam novejsi telefon in mi dela enako. Punca ima 1 mesec staro Nokio in ji dela enako, Prijateljica ima 3 mesece star SonyEricsson in ji dela enako. Ko se je meni to zacelo dogajati, ko sem presel k Simobilu, sem klical na center in so me na vsak nacin hoteli prepricati, da je kriv moj mobilni telefon. Seveda mislim, da temu ni tako, predvsem po tem, kar preberem tukaj na forumih, kjer veliko Simobilovih uporabnikov (vkljucno s teboj) opisuje enako tezavo.
Ze v temi "Novo pri Simobilu), se je ravno cca 14 dni nazaj vila debata, kjer je nekdo od zaposlenih omenil, da je verjetno telefon zanic. Sam sem sicer rekel, da potem Simobil prodaja res zanic robo, glede na stevilo uporabnikov in razlicnih GSM aparatov, kjer se to dogaja.
Sam sem se spekuliral, da se to zgodi verjetno takrat (ampak to je laicno mnenje), ko GSM zamenja bazno postajo (kar se pri Simobilu konstantno dogaja) in v teh nekaj sekundah je telefon zgleda nedosegljiv za tiste, ki te klicejo. Ne vem, ce je to res, vendar dalec od resnice verjetno tudi nisem.
p.s. vsem tistim, ki bodo zaceli, da imam zato pac manjsi racun itd ... -> TO NI IZGOVOR!!! Omrezje mora delovati BOLJSE!
LP