Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Z DU Metrom. Istocasno sem sel na SI.Asistenta in exportiral iz le-tega prenose oz. tabelo v excel datoteko.
V tej izvozeni datoteki je bilo do volumna 1GB se in se rezerve, nakar se v drugi polovici obracunskega obdobja pojavi enormna poraba, ki je naenkrat presegla 1GB.
Da dopolnim: ravno gledam (14:20) podatke prenesene vceraj 2008/02/03) pa se niso zabelezeni- da crknes.
Tudi klici na govorni naroc. stevilki opravljeni danes do 09:30 se niso zabelezeni. Prehod na novi obracunski interval?? )
Lp
Kako je pri tebi??
Lp
Simobil ima obračunski interval za prenos podatkov 10 kb, medtem pri mobitelu 1 kbCitat:
Uporabnik Marburg pravi:
Imam paket z zakupljenim volumnom podatkov 1GB. Po mojih evidencah sem porabil cca 900MB, po Simo pa 1,3GB.
Kaksne obracune ste dobili ostali??
Lp
Jaz sem imel dve leti in pol VMMC 500MB - dvakrat se mi je zgodilo,da sem sel preko porabe-enkrat malo,drugic "malo" vecCitat:
Uporabnik Marburg pravi:
Imam paket z zakupljenim volumnom podatkov 1GB. Po mojih evidencah sem porabil cca 900MB, po Simo pa 1,3GB.
Lp
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Jaz sem imel dve leti in pol VMMC 500MB - dvakrat se mi je zgodilo,da sem sel preko porabe-enkrat malo,drugic "malo" vecCitat:
Uporabnik Marburg pravi:
Lp
Oboje se je zgodilo po nadgradnjah kartice-DU meter in Vodafone aplikacija na compu sta kazali pol manj kot je bil sestevek na racunu
Prejsni teden sem vse skupaj odjavil-pa ne zaradi nezadovoljstva-prikljucil sem xDSL
Na terenu je pa tako ali tako dovolj odprtih mrez