Shraniti celotno stran (vključno z videi) na disk?

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Težava je sledeča. Prijavljen sem na eno stran, kjer imajo vodiče v obliki videov, a mi bo uporabniško ime v kratkem poteklo. Ker bi si rad te videe dodal v osebni arhiv, si jih želim shraniti na disk. Videi so eZs3, seveda brez linkov in podobnih stvari. Poskusil sem že s programom WebZIP, ki bi naj deloval, a mi ne shrani videov, le tekst.
Pozna kdo kakšen program ali kakšno drugo opcijo, da spravim vsaj nekaj boljših videov na računalnik?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Video je embedan v samo strukturo strani preko vtičnika (ponavadi flash) ki izvaja "player". Ti rabiš torej nekaj kar odpre stream in ga namesto v playeru sharni na tvoj disk.

Maš namenske programe za zajem streama, deluje pa tudi nekaj browser pluginov na to temo, recimo za FF poskusi tega.

Pri tem ne pozabi da če so filmčki dolgi da bo prenos precej trajal saj je pasovna širina za en stream ponavadi omejena s strani strežnika na toliko kolikor znaša bitracija filmčka (od par 100 do nekaj MB/s glede na ločljivost).

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Hvala za hiter odgovor!
Na žalost pa mi ta plugin ne zazna teh videov za downloadat. Imaš kakšen poseben program v mislih za zajem streama? Ali pa vsaj, kaj točno napišem v google, da najde čim več?

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Točno to sem potreboval, dela kot urca. Pa še s približno 2MB/s leti dol, tako da imam srečo. Hvala!
Lp