Citat:
Uporabnik vincent pravi:
napiši da rabiš fi 100, da ti ne bo dko ponujal cevke za pretakanje vina
Pa za odsesovalno napravo si kupi malček boljšo od te na sliki..pri naši je bila precej bolj kompaktna (seveda tudi bolj vzdržljiva).
sicer pa..če rabi kdo tišlarsko mašino kombinirko..javite se!
take cevi za odsesovanje v mizarstvo so primerne od 12 cm premera naprej...ker so tudi vsi priključki na strojih narejeni od 12 cm premera naprej.
Tako cev seveda kupit v lesstroju v trzinu...ni draga in so tudi zelo kvalitetne...sem enkrat kupoval nekaj cevi pri trgovskem potniku in so mi v pol leta praktično razpadle... majku mu je.em
Glede sesalne mašine pa priporočam enega privatnika iz dobregapolja...kovinar..se ne spomnim zdajle nasova..naredi zelo zmogljive odsesovalne naprave za malo denarja...katera se ne maši tudi pri zelo velikem pretoku oblancev...
So pa zanimivi trgovci pri lesstroju in sicer glih pri teh ceveh...ko sem jo nazadnje kupoval to cev enih dve leti nazaj...se je trgovec prav mučil da bi jo čimbolj raztegnil in da bi jo šele potem odrezal na dolžinske metre....je bilo treba kr fina fajn znoret da je odbil dolžino tako kot je cev bila prostoječa in mne raztegjena do konca....tukaj če si tiho te lahko okoli prenesejo tudi za eno tretino cevi..banda lopovska
@ dobovšek: glede na to da si mizar in seveda tudi kopuješ mizarsko robo za svojo dejavnost ...moraš sugurno imeti svojo mizarsko trgovino kjer dobiš vse potrebno...IN TAM LAHKO tudi naročiš te cevi da ti jih zrihtajo z veliko manjšim rabatom...morda
Komentatorji oziroma vsevedneži glede pretakanja vina....vsaka čast vam...upam da ne greste nikoli vino pretakat s temi cevmi..zakaj pa ne ugotovite sami..brihte