Sesalec za prah in ostalo mrhovino v stanovanju?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ponuja se cela paleta sesalnikov, tako, da me mal zanima kaj uporabljate.
Mat pred R.D. jamra, da stari dobri Elektolux spušča zadne vzdihlaje
shocked-1.gif
, tako, da bo potreba po novem.
Ker pa tudi moj ni nič kaj v boljšem stanju me zanima kaj vi doma uporabljate in kako se obnese.
Mene reveža so pač poslal v nabavo, pa čeprav točno vedo, da je to edina mašina katere ne prenašam in se je tudi v velikem krogu izogibam
bonk.gif

LP
pozdrav.gif

Sergi

P.S.: Preprog in podobne navlake ni, v glavnem parket in ploščice, kjer pa so včasih enormne količine prahu (bližina ceste
confused-1.gif
vsaj pri meni)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Sam že nekaj časa pogledujem za iRobot.
Ima kdo kakšen predlog za dobro ceno za to stvarco. Pri nas jih ponujajo po 800 EUR
hysterical-1.gif
, v USA so nekje 400 USD oz. še manj.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ne gre mu v prid cena, ki bo morala še krepko pasti predno bo zavladal pri nas, predvsem pa ne to, da se noče sprehajat po stopnicah.
S tem, da nisem prepričan, če bi pes vso to inteligenco spustil v stanovanje, tako, da bo morala zavladati kakšna primernejša metla
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mi že kr nekaj let uporabljamo tale stvor.
vleče zlo dobro. sesa se čisto vsak dan. edino kar smo zamenjal je un nastavek/krtača, ker se je znucala tko da so ble lukne:) mat ga včasih v špajzi uporablja namesto pručke:)

ma še zraven za vodno čiščenje pa smo ga mogoče v vseh teh letih ene 5x uporabel:) lahko ga uporabljaš brez vrečke, sam moreš vodo not nalit.

philips triathlon
http://www.toplist.ru/userdata/element/cat_19/11047_74cd1ce6_big.jpg

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
težek je pa res. ni glih, da ga ženske po stopnicah nosjo. če nimaš stopnic pol itak teža nema veze.