Serviser pralni stroj

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Je kdo tako prijazen in mi priporoča poceni serviserja za ralni stroj v Ljubljani ali okolici? Od petka naprej mi Gorenje stroj (star okrog 6 let) ne pere več, izpiše se nek error 4. Ne bi klical originalnega serviserja Gorenje ker bo cena obupno visoka. Pozna kdo koga poceni, mogoče tudi kakega, ki dela privat? Full hvala!

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Tale je k men prišel par dni nazaj, uredu dec-pošten. Servis
zmaga.gif

Sicer je vzel 30€ (preko vrste) za diagnozo da je treba menjat stroj (dalo bi se ga sicer rihtat,če bi ga sam okoli 100€,če bi ga on okol 130€)
ampak po 17 letih
ne-ne-1.gif

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Ne, nisem ga vrgel stran, in ga tudi ne bom, je še vedno zelo v dobrem stanju, samo nekaj ga zafrkava
smile-1.gif
ErrikDJ hvala ti, bom poklical. Ima kdo še kakšno idejo?

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Tale je k men prišel par dni nazaj, uredu dec-pošten. Servis
zmaga.gif

Sicer je vzel 30€ (preko vrste) za diagnozo da je treba menjat stroj (dalo bi se ga sicer rihtat,če bi ga sam okoli 100€,če bi ga on okol 130€)
ampak po 17 letih
ne-ne-1.gif

Full je zaseden, nimam časa toliko dni čakat.

Mi kdo priporoča še koga?

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Premisli,če se ti splača zajebavat s popravilom 6 let starega stroja,če pa novega z garancijo dobiš že za 200 eurov? (nek osnovni model sicer,ampak...). Sem imel enak problem kot ti,na Samsung pralnem stroju (nov vreden okoli 500 eur ) mi je crknil ležaj na bobnu. Popravilo je bilo 130 eurov. Bil sem pa že skoraj na tem,da kupim Beko za 200 eurov,pa imam 5 let mir...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Je kdo tako prijazen in mi priporoča poceni serviserja za ralni stroj v Ljubljani ali okolici? Od petka naprej mi Gorenje stroj (star okrog 6 let) ne pere več, izpiše se nek error 4. Ne bi klical originalnega serviserja Gorenje ker bo cena obupno visoka. Pozna kdo koga poceni, mogoče tudi kakega, ki dela privat? Full hvala!

poklic na pooblasceni servis in vprasaj za tehnicno pomoc. od prodajalca na pultu te informacije ne bos dobil. tako bos vsaj izvedel, kaj pomeni error 4. ali pa malo pogooglaj ...

potem pa naprej. ce je sel lezaj ali programator, motor, pac kupis nov stroj. ce pa je sel samo kaksen ventil, tlacno stikalo, menjas lahko tudi sam. bos prihranil tistih 50+ eur kolikor ti bo vzel serviser da pride samo pogledat in diagnosticirat napako ...

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
da si malo sposodim temo ...

a se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe: stroj se je sredi pranja ustavil, tik pred centrifugo. Zdej pa, ko ga prižgem, se lučka sicer prižge, ampak stroj ne začne delat (tud vrata se ne "zaklenejo", se jih da odpret). Že prej je rabil neki časa, da je začel vodo točit, zdej pa sploh noče nič .. Kaka ideja, kaj bi blo?
smile-1.gif
Sicer je pa stroj sidex (gorenje za izvoz, točne oznake nimam pri sebi)...