Servis za Samsung

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Na amazon.de sem naročil Samsunga WB650, ki pa ima napako: Pri najbolj wide nastavitvi objektiva mi na desni strani slike vedno riše neko zamegljeno črto (vidno tako na LCD-ju, kot tudi v JPG). Pri zoomiranju je pojav vedno manj prisoten, na koncu pa ga sploh ni več.

Zanima me, če sploh lahko uveljavljam garancijo v Sloveniji (glede na to, da je aparat iz Nemčije), in kje v Sloveniji lahko najdem pooblaščeni Samsung servis za digitalne fotoaparate? Na uradni strani je sicer naveden nek s.p. iz Maribora, me pa vseeno zanima če obstaja še kakšen, po možnosti iz Ljubljane?

Hvala
wink-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.360
2.382
113
SV SLO
S tem s.p. v Mariboru imam zelo dobro izkušnjo. Fotoaparat so mi zrihtali v enem tednu s pošiljanjem po pošti. Priporočam da prej pokličeš in se najaviš ter malo pojamraš da zadevo nujno potrebuješ.

Tratnjek pa mislim da je bolj za klime in take zadeve.

22. jul 2007
13.382
1.641
113
124
Citat:
Uporabnik EFX pravi:
Na amazon.de sem naročil Samsunga WB650, ki pa ima napako: Pri najbolj wide nastavitvi objektiva mi na desni strani slike vedno riše neko zamegljeno črto (vidno tako na LCD-ju, kot tudi v JPG). Pri zoomiranju je pojav vedno manj prisoten, na koncu pa ga sploh ni več.

Zanima me, če sploh lahko uveljavljam garancijo v Sloveniji (glede na to, da je aparat iz Nemčije), in kje v Sloveniji lahko najdem pooblaščeni Samsung servis za digitalne fotoaparate? Na uradni strani je sicer naveden nek s.p. iz Maribora, me pa vseeno zanima če obstaja še kakšen, po možnosti iz Ljubljane?

Hvala
wink-1.gif
l
daj prilepi kaksno sliko da vidimo kako to zgleda

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik EFX pravi:

Hvala
wink-1.gif

Uradni servis: http://www.tepeh.si/

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Fotoaparati; DSC
Kot novost v naši ponudbi je popravilo fotoaparatov znamke SAMSUNG in CASIO v garncijskem in izvengarancijskem času.

Če imate okvaro omenjenega aparata ga lahko prinesete na naš servis ali ga pošljete po hitri pošti GLS.

Za vse artikle v garanciji lahko pošljete aparat k nam na naše stroške (izključno po pošti GLS).

Tel.GLS 01/ 500 11 50

Za izvengarancijska popravila pošiljate aparate k nam na svoje stroške.

Če niste prepričani v smotrnost popravila vam predhodno izvršimo pregled aparata.
Strošek pregleda je 5€

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
ksz...

Aparat sem poslal v MB (Boris Tepeh s.p.), kjer so mi ga v garanciji popravili, kljub temu, da je bil kupljen preko nemškega Amazona. Tja sem ga poslal na svoje stroške (nisem vedel za GLS), nazaj pa oni z GLS. Pohvale!
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Ksz
pohvala za napisan razplet zgodbe in za uspesno reseno zadevo, seveda tudi za servis kot kaze. Se pac ne zgovarjajo na "euro' garancijo kot (so) se nekatere druge firme.