Servis za plinski kotel Junkers

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Slabo desetletje imam plinski kotel Junkers Eurostar Acu hit.
Vsakič ko pride serviser, na leto ali dve, mi menja vžigalne svečke, ker pravi, da je to pri teh kotlih hiba in ne vžigajo kot je treba.

Sprašujem poznavalce tega področja, je to res nujno in morda priporočilo kakšnega dobrega serviserja.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
očitno ni nebenega serviserja tu na forumu.
iz mojih izkušenj ki sem jih imel z strankami mi ni nobeden jamral glede vžiga plina,žal boš pa moral menjati serviserja ali pa peč

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
očitno ni nebenega serviserja tu na forumu.
iz mojih izkušenj ki sem jih imel z strankami mi ni nobeden jamral glede vžiga plina,žal boš pa moral menjati serviserja ali pa peč

Fora je, da mi vedno menja dve svečki, strošek ni ne vem kakšen, vendar se mi blesavo zdi, če me kdo nateguje.
Peč vžiga normalno, še na kraj pameti pa mi ne pride, da bi po toliko letih menjal peč.
Sprašujem, če ima kdo s tako pečjo enake fore serviserja, potem je res nekaj na tem.
Bom poklical drug servis in videl, kaj bodo rekli.

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
Tip sprašuje za svečke, vi pa hvalite vsak svojega serviserja, a ne morete pogledati na račun kaj so vam opravili pri rednem servisnem posegu
13.gif

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Kontaktiral dva serviserja in oba sta mi potrdila, da v obdobju dveh let menjajo tudi svečke, ker te slabo vžigajo, lahko tudi pri vsakoletnem servisu.
Cene pa so bile višje kot jih je imel moj serviser, tako da bom ostal kar pri mojem zdajšnjem.

Žal mi nihče od forumašev ni postregel s konkretnimi podatki, ki sem jih želel slišati, morda niste pozorni pri servisiranju vaših plinskih naprav, kaj vse vam serviser postori, a vseeno hvala.