Servis za forda?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Spet jaz
smile-1.gif

Kaj pa kak servis za Forda v Ljubljani ali bližnji okolici? Točneje za Mondeota 2009. Ne rabi bit pooblaščenec, ker ni več garancije.

Hvala.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Spet jaz
smile-1.gif

Kaj pa kak servis za Forda v Ljubljani ali bližnji okolici? Točneje za Mondeota 2009. Ne rabi bit pooblaščenec, ker ni več garancije.

Hvala.

Navaden servis, torej menjava olja, itd...ali je kaj narobe z avtom in iščeš nekoga, ki ti bo zadevo spedenal? Če slednje...veš približno kaj bi bilo narobe?

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Lohk ti bi dal pa kontakt še za enega zlo korektnega Ford mehanika, tam pa dobiš vse po spisku obdelanga fordeka pa uradno seveda.
Ali lahko prosim pošlješ na ZS? Hvala.

Sam komentar glede Frleca iz Lesc, jaz ne bi rekel da so nek presežek. Zelo visoka cena (menjava olja + filtri zraka 200€+ za 10 let starega Forda), storitev je pa daleč od kakega presežka. Jaz osebno nimam nekih hudo slabih izkušenj z njimi, ampak zadovoljen pa tudi nisem bil. Enkrat so mi menjali eno zadevo čisto za brez veze in brez opozorila, kjub temu da sem jih prosil da me obvestijo predhodno če bo kaj izrednega. Enkrat so mi eno cevko pozabil pritrdit nazaj, tako da sem se po 1km voznje moral vrnit nazaj... Pa še kaj se najde.
Šlisal sem pa tudi zgodbice o tem, da naj bi menjali filtre in podobne zadeve pa jih ubistvu ne, ampak to je bolj rekla-kazala.