Servis v Ljubljani

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
En telefon je padel na tla in je počila šipca in ne dela touch screen, kateri nenategantski servis v Ljubljani priporočate?
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
En telefon je padel na tla in je počila šipca in ne dela touch screen, kateri nenategantski servis v Ljubljani priporočate?
smile-1.gif

v vsakem bo drag spas tako da je vprasanje koliko se to sploh splaca (govorimo o vsaj 140e)... Sicer pa poklicem sem:
KLIK

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
@all: hvala za vse ponudbe, sem uspel urediti za precej spodoben denar na enem servisu v Fužinah.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Na galaxy-ju se mi je pobrisala IMEI adresa.

Zna kdo tole poštimat v LJ? Na ebay-u sem gledal Z3box in podobne zadeve, samo potem lahko sam odprem servis.

Pa glede, da ocenjujem vrednost telefona na ene 80€ je 30€ že na meji.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Mah, 2 noči sem se jebal in spraševal po xda forumu... na koncu sem obupal. (vsaj 15 romov in flashev probal
cry12bpy.gif
).

Medtem sem itak vsaj ene 3x osnovne nastavitve povozu, če so še bile kje.

Če, bi imel z3box, bi bilo piece of cake. Na servisih sem pa tudi pogruntal, da če so zadeve v garanciji menjajo matično in s tem dobiš novo IMEI kodo. Prekleti konji ne znajo sami par datotek nastavit, oz raje zaračunajo samsungu celo premoženje.

Drugač je pa to kr pogost in znan pojav..

Edit: Čeprav, bi lahko tudi ukradenim spreminjal IMEI kodo, da bi bila dobra tržna niša.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Sem se z enim kolegovim S4 isto jebal, pol so mu pa menjali matično na servisu, ker je bil še v garanciji. Vpis IMEI ni nujno da bo zadevo rešilo, lahko pa probaš z moje strani preizkušenim servis-om.