Servis HP prenosnika

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nekaj me zanima:

menda ostali servisi ( v mislih sem imel Anni), zavračajo HP prenosnike v servis, ker naj bi HP nekaj kompliciral.

skratka, za kaj gre?

v ZDA kupljen prenosnik, star 4 leta, ima probleme z lovljenjem wirelessa - v isti sobi lovi, dve sobi stran pa ne - Compaq lovi normalno v isti sobi, plus Nokia E61 je zaznala poln signal.

torej, kam naj ga nesem v servis? na spletu sem našel AVTENTA servis in pa HPC servis.

lp, Dizzy

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Sicer nisi napisal točnega modela prenosnika, a recimo da sem skoraj prepričan da ima wifi kartico na mini-pci režo. Kar pomeni, da se jo lahko zamenja. Če je boljši model, pa je mesto itak dostopno preko vratc. Če pa ne, pa je pačpotrebno vzet prenosnik narazen.

Manjka še potem nekaj takega:

http://www.bolha.com/oglas3560606/wifi-mini-pci-kartica-2200bg

Torej delo...v primeru da so vratca na voljo..minutka, kakšnih 10€ ali recimo polovico delovne ure, da se vse še stestira. V primeru, da se vzame narazen celoten prenosnik..pa cela delovna ura.

Mogoče je problem, ker se obračaš na uradni servis, kjer pa drugo kot uradnega hardwara ne vgrajujejo?

Za začetek bo verjetno dovolj, da napišeš točen model prenosnika.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
HP pavilion modeli sploh ta prve serije se uradno v SLO niso prodajale, zato tudi pooblaščeni servisi nočejo čut za njih, dv 5000 ima vratca skupaj z ram modulom.

lp bluub

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
... sem na neki drugi strani našel: AVTENTA SERVIS d.o.o., Šmartinska 106, 1000 Ljubljana, Tel.: 01/58-53-777

Tega že dolgo ni več pod tem imenom. Sedaj je Birotehna.

Po moje jo lahko zamenjaš sam, če dobiš nekje ustrezno kartico. Manual je tu (strani 98, 99).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Bolha je polna teh kartic. Če ne pa daš meni za pir pa ti menjam
wink-1.gif

ant

Pripravnik
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sicer nisi napisal točnega modela prenosnika, a recimo da sem skoraj prepričan da ima wifi kartico na mini-pci režo. Kar pomeni, da se jo lahko zamenja. Če je boljši model, pa je mesto itak dostopno preko vratc. Če pa ne, pa je pačpotrebno vzet prenosnik narazen.

Manjka še potem nekaj takega:

http://www.bolha.com/oglas3560606/wifi-mini-pci-kartica-2200bg

Torej delo...v primeru da so vratca na voljo..minutka, kakšnih 10€ ali recimo polovico delovne ure, da se vse še stestira. V primeru, da se vzame narazen celoten prenosnik..pa cela delovna ura.

Mogoče je problem, ker se obračaš na uradni servis, kjer pa drugo kot uradnega hardwara ne vgrajujejo?

Za začetek bo verjetno dovolj, da napišeš točen model prenosnika.

hvala za reklamo
smile-1.gif