Senčnik za vetrobransko steklo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Nekak sem si zamislu, da bi moral bit iz kartona oz trd. Da se na sredini ne povesi.
Namestil bi ga od znotraj, zato mislim, da mehki ne bi bil dober.
Nočem unga na priseske, k je jih je pol cela šipa.
Pa za slab kvadrat papirja tut ne mislim dat več kot 15€. Ta na sliki je 60€ :/
Če bi kdo rad, da mu reklamo delam za firmo, bo tut vredu:)
$T2eC16dHJGIE9nnWrc9PBQwPKjnC+!~~60_35.JPG

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
60€?
13.gif

Kje kupit kartonaste nimam pojma, kar sem jih videl so bili đabe(?) reklamni. Ampak marsikje imajo mehke zunanje, prevlečene z alu folijo, zakaj ti taki ne odgovarjajo? Resda za namestitev porabiš 17sec več, se pa lepše zložijo in posledično na zavzemajo veliko prostora (trde kartonaste moraš vozit v prtljažniku). Zataknejo se za rob vrat, v bistu jih z vrati pripreš, da jih ne odneseta ne veter, ne priložnostni tat

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pač take "brezvezne" malenkosti so zarad katerih bi rajš notranjga:))
Mah videl sem, da obstaja kartonski, ki se še po višini potem zloži in ga lahk pod zic spraviš, tko mali je potem. Seveda pa ga nikjer na netu ne najdem. Vzel bi tudi samo kartonskega

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Ena butasta ideja - boljše nimam - preveri pri tiskarjih, ki prodajajo tudi promocijski material, če imajo kaj na lagerju ali če ti mogoče lahko naročijo samo 1kom. Ali če ti zaupajo kdo je bil njihov zadnji naročnik za tovrstno robo.

Cenejša varijanta so zavarovalnice japke style
smile-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Nekak sem si zamislu, da bi moral bit iz kartona oz trd. Da se na sredini ne povesi.

Saj se tudi ta mehki na sredini ne povesi, ker ga zatakneš za sredinsko ogledalo.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Namestil bi ga od znotraj, zato mislim, da mehki ne bi bil dober.
Nočem unga na priseske, k je jih je pol cela šipa.
Pa za slab kvadrat papirja tut ne mislim dat več kot 15€. Ta na sliki je 60€ :/
Če bi kdo rad, da mu reklamo delam za firmo, bo tut vredu:)
$T2eC16dHJGIE9nnWrc9PBQwPKjnC+!~~60_35.JPG
Efekt senčenja je bistveno bistveno boljši, če senčnik namestiš zunaj (tudi jaz mam reklamnega od Triglava). Druga najboljša opcija je parkiranje v senci dreves ali v garaži.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem šel včeraj slučajno v špar in ga tam našel za 10€:)
Ni iz kartona, je iz "alu folije", mal debelejši in trši. Alpina piše gor, če bo kdo iskal.
Po prvih dveh testih, sem zadovoljen:)

@Romzi
Ni mi tolk za temp. zbijat, kot, da ni recimo volan vroč, da ga držat ne moreš in da ni direktnega sonca v notranjost.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Efekt senčenja je bistveno bistveno boljši, če senčnik namestiš zunaj (tudi jaz mam reklamnega od Triglava). Druga najboljša opcija je parkiranje v senci dreves ali v garaži.

Res je, učinek je večji, če je senčnik nameščen na zunanji strani vetrobranskega stekla.
wink-1.gif

Sam se bolj držim variante parkiranja v senci, poleg tega pa vedno namestim senčnik (ki je prav tako promocijski od GRAWE).

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Poglej v trgovinah z opremo za avtodome. Jaz imam za Kangooja (navadni senčniki so bili ravno tako premajhni) senčnik, ki je sicer narejen za VW T4. Cena je rahlo zlatarska, ampak je tudi kvaliteta veliko boljša od reklamnih in Spar/Hofer variant.