Senca in žar za 14 dni

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Senca:
Na morju radi hodimo naokoli, predvsem s kolesom in iščemo prijetne zalive/plaže. Večkrat kje ni sence dreves, zato bi radi s sabo nesli eno "popup" šotorček, baldahin ali kaj podobnega za večjo senco. Moral bi biti velik za tri ljudi in zložljiv, da ga daš v torbo ali neseš v roki. Za postavitev naj ne bi rabil klinov, ker takoj zasedeš še več prostora. Ima kdo kakšen dober predlog?

Žar:
14 dni bom skoraj vsak večer pripravil večerjo in mogoče še kdaj kosilo ali zjutraj popečene kruhke. Zamislil sem si predvsem zrezke, čevape, ribe in ostale morske zadeve, ter zelenjavo, krompir in podobno. Za to priložnost iščem majhen, prenosen žar, verjetno s ploščo, saj me rešetka omejuje. Po moje bo najbolje na plin, čeprav bom imel na voljo tudi elektriko. Lahko kdo predlaga kakšno poceni varianto? Kak Gorenc ali celo žari za enkratno uporabo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Quechua senčniki, sicer je zloženo še vseeno kar veliko po površini, ampak je pa tanko, tako da recimo na strani kolesa, če maš kam za pritrdit ne bi smelo preveč ovirat.

Žar: Cobb grill. Sicer ni poceni, ampak zadeva je zelo prenosna, kuri na posebne kokosove brikete (rabiš samo enega), zakurjena je v 5 minutah ima pa luknjasto ploščo. Brikete se dobi tudi v Merkurju.

Briketi

Grill

Zraven roštilja dobiš še torbo za transport.