Sem morda postal bogat?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Tole sem dobil na mail. 3x ! Če so mi kar trikrat poslali, je pa pomembno, kajne !
grin1.gif

Citat:
The sum of £750,000,00 GBP has been Awarded to your E-MAIL ID,Get back to us with your information.

Names :
Address:
Conntry :
Occupation :
Mrs Mercy Bill
(Information Officer

He he,
aplauz.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Ej, počakte mal! Sicer ne piše nič drugega, ampak po moje je denar še nekje v Zimbabveju. Bi prosil za finančno pomoč, ko bo treba tja nekam nakazat kakšen miljon in pol za manipulativne stroške. Bo potem še boljša žurka
aplauz.gif
.

Je še kdo tole dobil?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Je še kdo tole dobil?
Enajstkrat nasedel loterijski prevari

Citat:
Upokojenec iz Tajvana je enajstkrat prejel lažna obvestila o velikih dobitkih na loteriji in prav tolikokrat je nasedel mamljivim ponudbam.

Tajvanska policija je v svojem poročilu zapisala, da je 66-letni gospod Chang kar enajstkrat podlegel skušnjavam. Vsakič, ko je prejel lažno obvestilo o velikem dobitku na lotu, je pohitel na banko in plačal stroške obdelave in davek, saj je le na ta način možno dobiti celoten dobitek.

Tajvanec je za stroške "dobitkov" na lotu odštel že okrog 100.000 ameriških dolarjev. Predstavnik policije pa pravi: "Vsakič, ko je ostal praznih rok, nam je prišel prijavit prevaro. Čeprav smo ga pred tem opozarjali, naj bo pri obvestilih, ki jih prejema, pazljiv, ga to doslej še ni izučilo."

Chang pa ostaja optimist in pravi: "Samo en pravi dobitek bi bil dovolj, da bi z njim pokril vse stroške, ki sem jih doslej imel z lažnimi dobitki."

aplauz.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
He he, važno je, da si optimist.
smile-1.gif

Ampak jaz sem dobil samo to, kar sem nalepil na začetku. Hoče samo moje podatke in ne razumem, kaj mu bodo.
confused-1.gif

Pa jaz še moji ženi nisem dal (vseh) podatkov ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
He he, važno je, da si optimist.
smile-1.gif

Ampak jaz sem dobil samo to, kar sem nalepil na začetku. Hoče samo moje podatke in ne razumem, kaj mu bodo.
confused-1.gif

Pa jaz še moji ženi nisem dal (vseh) podatkov ...

Names :
Address:
Conntry :
Occupation :
Katerih od teh podatkov tvoja žena ne ve?
grin1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Names :
Address:
Conntry :
Occupation :
Katerih od teh podatkov tvoja žena ne ve?
grin1.gif

Veš kaj, moja skvaw ima pa malo večje pristojnosti od tegale zumbota. Ne ve pa, recimo, da sem si včeraj privoščil en oornk steak, čeprav so g. dohtar (in moja žena zraven) strogo prepovedali take pustolovščine.
grims-1.gif

Ampak res, kaj za vraga mu bodo moje ime, naslov itd...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Je še kdo tole dobil?
Enajstkrat nasedel loterijski prevari

Citat:
Upokojenec iz Tajvana je enajstkrat prejel lažna obvestila o velikih dobitkih na loteriji in prav tolikokrat je nasedel mamljivim ponudbam.

Tajvanska policija je v svojem poročilu zapisala, da je 66-letni gospod Chang kar enajstkrat podlegel skušnjavam. Vsakič, ko je prejel lažno obvestilo o velikem dobitku na lotu, je pohitel na banko in plačal stroške obdelave in davek, saj je le na ta način možno dobiti celoten dobitek.

Tajvanec je za stroške "dobitkov" na lotu odštel že okrog 100.000 ameriških dolarjev. Predstavnik policije pa pravi: "Vsakič, ko je ostal praznih rok, nam je prišel prijavit prevaro. Čeprav smo ga pred tem opozarjali, naj bo pri obvestilih, ki jih prejema, pazljiv, ga to doslej še ni izučilo."

Chang pa ostaja optimist in pravi: "Samo en pravi dobitek bi bil dovolj, da bi z njim pokril vse stroške, ki sem jih doslej imel z lažnimi dobitki."

aplauz.gif

Ma kdo mail od tega modela?
confused-1.gif