Sem mislil da znajo samo zidat...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...ampak tud letijo.

Citat:
Združenje opozarja, da slovenski letalski prevoznik na svojih letih prek svoje hčerinske družbe na Kosovu že zaposluje kosovsko kabinsko osebje, ki, čeprav letijo na letalih in poletih slovenskega prevoznika, ne govori slovensko.

So what!

Saj ko pridejo na gradbišče se tudi samo en zna kolikor toliko sporazumevat, ostalih pa ne zastopiš ama ništa.
evil.gif

Citat:
Združenje se sprašuje, ali bo del davkoplačevalskega denarja, namenjen za dokapitalizacijo Adrie Airways, v skladu z načrtom prestrukturiranja, ki predvideva tudi odpuščanja, družba porabila za odpiranje delovnih mest za tuje državljane.

So what2!

Če je večina upravičencev za dodelitev neprofitnih stanovanj od dol, se tudi to ne bo poznalo.

BTW:zakaj je bila ta tema brisana?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.566
113
Uporabniki namesto Adrie raje uporabljajo cenejše letalske družbe, zaposleni bi bili radi dobro plačani, banke nočejo posoditi denarja v zameno za lastniški delež, direktor noče poslovati z izgubo in bi rad znižal stroške ter ukinil linije. Kot referenco v življenjepisu ima napisano "predsednik nadzornega sveta Vegrada" do avgusta 2010.
frown-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Naša država spoznala kapitalizem?
Še vedno bi sicer svoj delež imel in se ne preveč brigal za firmo kaj šele reorganiziral in tehnološko napredoval.
In potem ne ostane za delavce.. ja se jih pa uvozi bomo pa tam šparal pa se modificiral. Ko jebe kvaliteta, saj si zrihtajo tko da drugam ne moreš in moraš poslovat oziroma uporablat njihove storitve.

Jaz pričakujem to tudi v drugih "državnih" firmah kjer se bo le dalo. Telekom bi bla super varjanta, sej tehnologija je v vseh jezikih ista. Kabl napelat, prklopt telefon pa to zna tudi cenejši tujec. Bo pač malo več klical prevajalca ali pa se mu napiše kar je slovenskega na listek pa njegov prevod.
Izgovor je pa seveda da mi tega nebi delal oziroma taka varjanta izgovora kot ga je dala adria.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Jaz pričakujem to tudi v drugih "državnih" firmah kjer se bo le dalo. Telekom bi bla super varjanta, sej tehnologija je v vseh jezikih ista. Kabl napelat, prklopt telefon pa to zna tudi cenejši tujec. Bo pač malo več klical prevajalca ali pa se mu napiše kar je slovenskega na listek pa njegov prevod.
.

Sej tko mamo mi u firmi....linija je švabska......IT za vse vzpostavit da bo delalo je Romunski....pol se pa mal zgovarjajo mal u nemščini mal u romunščini...angleščini
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Aia kje je stieber
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter