Selotejp - pozor steklo

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ker sm že čist obupana in stric google noče vsega dat vn, kar bi jst rabla...zdej prosim za pomoč.

Morm nabavt ogromno število selotejpov na katerih je narisan kozarec (kao pozor steklo). Kje naj to kupim?To se je ponavad na poštah videlo. Poleg tega pa me zanima naša zakonodaja. Če dam na pošto paket in ta trak gor, ali so oni krivi za razbito robo?

Help
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Verjetno bo tudi pošta kriva, če recimo daš na paket selotejp z znakom otroka, otroka pa potem ne bo v paketu...

Selotejp lahko naročiš s poljubnim tiskom...
ime spletne strani

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ker sm že čist obupana in stric google noče vsega dat vn, kar bi jst rabla...zdej prosim za pomoč.

Morm nabavt ogromno število selotejpov na katerih je narisan kozarec (kao pozor steklo). Kje naj to kupim?To se je ponavad na poštah videlo. Poleg tega pa me zanima naša zakonodaja. Če dam na pošto paket in ta trak gor, ali so oni krivi za razbito robo?

Help
priden.gif

Ali pa vprašaj na Aero Celje če morda oni izdelujejo in dobavljajo pošti takšne kot jih potrebuješ...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tisti trak ti ne bo pomagal.
Ker moraš na pošti doplačati za ''lomljivo'' in oni ti dajo posebno nalepko na paket.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Jasno, sicer pa tistim ki dosti pošiljajo lomljivo, tak trak tudi z veseljem podarijo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
A kdo dela na pošti, da mi malo svetuje po pm-jih? Namreč za podjetje moram podpisat pogodbo, pa nism neki vešča o tem
uf-1.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Tisti trak ti ne bo pomagal.
Ker moraš na pošti doplačati za ''lomljivo'' in oni ti dajo posebno nalepko na paket.

potem pa zadi slišiš poštarja ki reče: Ej francl tega pa MORŠ ujet ta je lomljivo
grin1.gif

lp Avi

p.s. drugače pa imaš prav je potrebno posebej označit