Sejem DOM

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
.... sem že dobila malo informacij, da je baje zelo dobro in da se splača it.

Jutri grem en krog
smile-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Meni ti naši sejmi ne potegnejo tudi ta mi ni, katastrofa od sejma ampak to je moje mnenje. Ne ga upoštevat, men je vsako leto isto, razen to leto ni bilo TITANA nasprot gorenja
wink-1.gif
Demit je tam ko je eni se trudijo drugi ne eni so tam da prodajo drugi zarad konkurence tretji zarad slabe volje.....

Poden

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
1. Vedno isto...
2. Mladih ne šmirglajo...
3. Nobenih okvirnih cen...

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Kot že rečeno. Pohištva ni. Vse ostalo isto kot zadnja 3 leta kar obiskujem ta sejem.

@Yogi: Sam sem mlad pa me kar resno jemljejo. Predvsem je važno da veš kaj hočeš in da prideš pripravljen. Stopiš do prodajalca rečeš kaj bi mel in da rabiš predračun, v roki pa držiš list z točnimi izmerami (česarkoli že). Poleg tega je fino da vsaj malo veš kaj kupuješ da lahko vprašaš to in ono. Če pa že na začetku vprašaš če imajo gotovinski popust te majo pa še toliko rajši (nakoncu tko ni važno s čim plačaš sam da pritegneš pozornost).

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Pohištva na tem sejmu ni zato, ker ni namenjen pohištvu. Za pohištvo je sejem novembra.

Drugače pa ko praviš da najprej vprašaš, če imajo gotovinski popust. Če mene nekdo najprej vpraša če imamo gotovinski popust še preden se kaj več lahko pogovorimo ga sigurno ne bom resno jemal. Ker to so vprašanja, ki se jih zastavi ko je že malo več dorečeno.
Najboljši način da te jemljejo resno je, kot si rekel, da veš kaj hočeš in pa mogoče tudi da si primerno oblečen. Kakšne razcapane kavbojke in majica nista ravno primerna.

Drugače pa sem bil danes na sejmu praktično cel dan in moram reči, da sem pridobil kar dosti uporabnih informacij za gradnjo.

lp

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz sem pa dobila vtis da so se letošnji razstavljalci zelo potrudila, vsaj večina. Šla sem z ničelnimi pričakovanji in bila presenečena. Dobila sem super idejo oz. rešitev za notranjo ograjo + še nekaj drugih stvari sem izvedela.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Smo šli pogledat...kdor je iskal pohištvo ni imel sreče, kar se pa tiče stavbnega pohištva je bilo kar nekaj za videti, čeprav, če si iskal točno določeno tematiko...le ni bila pretirano pestra izbira (bi rabili 10 x več prostora).

Glede resnosti...pri mimohodu te noben resno ne jemlje. Če pa začneš malo debatirat (npr. midva sva gledala vhodna vrata, pa si kar vzamejo čas, si ti posvetijo, ter kar precej razložijo). Cen v povprečju ni bilo, si jo pa lahko zvedel za vsako stvar oz. prišel do nekega zneska, ki ga lahko pričakuješ za stvar, ki te zanima.

Na splošni se mi je zadeva zdela povsem OK.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Jah midva sva gledala rostfrei..tak da lahko poiščem kataloge in napišem...če bo kaj pomagalo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
www,inox.si
Pečnik kovinska galanterija
Guardi Slovenija, Alu ograje

(sem pričakoval da smo več nabrali...pa je to vse kar imam v vreči).