sedaj pop tv - traktor, ljubezen rokenrol

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ugasnil po 20 minutah. Že na začetku sem začel vihati obrvi, ko vidim đurota, ki se je preimenoval in đuriæa v djuric (?).
Kot igralec je totalen amater.

Moj vtis filma ( kot rečeno sem po 20 minutah ugasnil ) je, da je bil narejen na hitro, kot da bi zakonca na hitro potrebovala denar in sta skup spacala to čudo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hehe... Vidi po komentarjih koliko folka si je sploh ogledalo nanizanko...

Men sta ze naslov in djuro v zaslugah povedala da bo spet en pofl, kot vse njegovo delo do sedaj. Ocitno mu te humoristicne nanizanke ne lezijo... Ne vem zakaj se tok trudi in kdo ga sploh placuje??

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Zadnjič jim ga je uspelo na POOPtv preimenovati v Džuriæa.
bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.753
1.537
113
Film je imel potencial postati legenda. Baje je bil Ðuro v kontaktu s Chuckom Berryjem, da bi prišel model osebno na ciganski špil užgat Johnny B good, pa se stvar ni zgodila, ker je Berry že prestar. (Še 10 let tega je tip imel vsako leto na Balkanu kak špil, je pa enkrat od vročine res malo skupaj zlezel...) Škoda.

Tako pa film, žal, ni nek presežek.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.057
460
83
tam ko se terc po tori rola
Sem ga že pred časom pogledal, s pašnikov dol... Neka umetniška kvaliteta ni, no... Se pa da gledati, čeprav je noter precej kozlarij... Pač za zagonit uro in pol časa je kaj pametnejšega za narediti.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
džurič je en navadn nesposobn pocar
uf-1.gif

qurba, sam vse kar je prav, da maš pa lahko z dobro babo tolk grdo hčerko, to pa ne bom nikol razumel kak mu je uspelo
tongue-1.gif

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Men pa film sploh ni tako napačen. Ravno nasprotno, ko primerjaš holliwoodske "komedije", naši flmi sploh niso slabi predvsem na proračun ki je nekajkrat 100x manjši.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

qurba, sam vse kar je prav, da maš pa lahko z dobro babo tolk grdo hčerko, to pa ne bom nikol razumel kak mu je uspelo
tongue-1.gif

A njega imaš za lepega? :p

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

tongue-1.gif

on je baba?
17758-icon_confused.gif

daj capl daj te slike prilimaj.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
je eden reeeedkih režiserjev v slo, sposoben pripraviti igralce da igrajo in govorijo naravno, ne pa tako, kot pri večini, kjer prevladuje gledališko deklamiranje

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

tongue-1.gif

on je baba?
17758-icon_confused.gif

daj capl daj te slike prilimaj.

Tudi slabše sem že vidu....