Secure Search "malware"

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nimam od AVG-ja Search-a. To pri meni je nekaj drugega. Edino Spyhunter 4 mi je zaznal 2 malwara in v opisu mi je tudi napisal, da te kar vrže na neko drugo stran, ko brskaš, kar je res in potem, ko hočem zbrisati ta dva malwara, mi ponudi registracijo Spyhunterja, tako, da bom zdej probal Avast-a

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali si pogledal v Control panel Add-remove programs? Ali pa v Add-on manager v browserju? Včasih so ta jajca čisto legitimni programi, ki se inštalirajo s kakim drugim programom, če nisi pozoren. Če je tako, jih antimalware programi ne zaznajo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja, sem pogledal. Sej pravim, da mi je Spyhunter zaznal, vendar, ker sem imel neregistrirano verzijo (samo za pregled), mi ni hotelo zbrisat

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
...no, tudi Avast mi ne najde. Če hočem na partis, me vrže kar na neko stran in secure search imam še vedno gor.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Google Chrome imam. Evo, tud Kaspersky ne najde. Sem pa sedaj probal z Internet Explorerjem in dela brez problema. Če grem s Chromom recimo na Partis in kliknem na okence, kjer se prijaviš z Upor. Imenom, me vrže kar na neko stran (vsakič na drugo), če pa grem z Internet Explorerjem, pa vse lepo deluje. Pa tudi Secure Searcha ni v Internet Explorerju, medtem, ko mi ga v Chromu stalno meče gor.
Pod zavihkom Everything ne najdem Secure Searcha. Čudno, da ga je Spyhunter našel in celo opisal, da je naloga tega dotičnega mawara, da te meče na druge strani. Škoda le, da nimajo vsaj trial licence, da bi probal zbrisati.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
evo, sem rešil zadevo. V Chromu sem šel pod "More Tools" in tam kliknil "Clear Browsing Data" in po defaultu so že obkljukane prve 4 kljukice, zadnje 4 pa ne. No in sem tako pustil in zgoraj izbral "the begining of time" in kliknil clear in sedaj deluje vse perfektno.
Hvala vseeno vsem sodelujočim.

Veselega pa zdravga vam želim
zmaga.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.360
9.596
113
EU
Preveriu še v " Computer, Local disc (C), Program Files". Mogoče se tukaj nahaja instalacijska datoteka tega programa.Če jo najdeš, briši
grims-1.gif

Če jo ni, naloži Reg Cleaner Free in pobriši vse zapise v registru z imenom tega programa.