SE Xperia mini PRO - AGPS

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Hvala obema za odgovore. Nimam tega telefona, pomagam uporabniku.
@ anker:
To sem našel v navodilih, zmotilo me je navodilo o izboljšanju trajanja betrije , ki govori o tem "wireless network"u in A-GPS v točki 5. Sem mislil, da sta to dve stvari.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Lokacija, določena s triangulacijo mobilnih postaj, je A-GPS. Včasih, ko so Američani še motili GPS, so bili za A-GPS postavljeni posebni oddajniki, da se je z njihovo pomočjo povečala natančnost GPS-a.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Hvala obema za odgovore. Nimam tega telefona, pomagam uporabniku.
@ anker:
To sem našel v navodilih, zmotilo me je navodilo o izboljšanju trajanja betrije , ki govori o tem "wireless network"u in A-GPS v točki 5. Sem mislil, da sta to dve stvari.

Saj sta to dve ločeni stvari. Ampak če bi imel vklopljen GPS, bi imel na vrhu narisano sliko satelitskega krožnika.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
@SouthPark
Žal ne razumem tvojega odgovora.
Sprašujem ali in, če da, kje se pri omenjenem telefonu izklopi A-GPS (Assisted GPS).
anker me je napotil na navodila, ki opisujejo izklop ‘Wireless networks’ v okviru GPS nastavitev, sam pa sem našel (link v predhodnem postu), da je ob ‘Wireless networks’ možno izklopit (onemogočit) tudi A-GPS ampak ne nejdem kje!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej probaj če imaš : Settings - Location & Security - Use GPS satellites spodaj imaš Use assisted GPS in pod njo AGPS Settings .

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Xperia x10 mini pro in xperia mini pro( st17i) sta različna telefona z različnima verzijama androida. Se pa spomnim da je imel tudi samsung i5500 to možnost ki jo omenjaš ti in je omenjeno na linku ki si ga prilepil.