SE w660i - problemi

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Prvič sem si nabavila Sony Ericsson (prej sem imela druge znamke), pa se še sploh ne znajdem z njim (včeraj kupljen).

Kako naštimam glasnost zvonjenja in signala za sms na močneje? Dala sem na najvišjo stopnjo (stopnja 8 ali kaj že), pa je še vedno preveč tiho in se ne bo slišalo,če bo na dnu torbice.

Probavam pa zaenkrat še z zvonjenji,ki so že na telefonu izvorno.
Mislim,da se da SE naštimat na dosti glasneje kot to,kar uspeva meni... Kako?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Glasnost zvonjenja lahko nastaviš v nastavitvah zvokov
in pa še pri samih profilih poglej, če imaš glasnost dovolj visoko nastavljeno.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
V nastavitvah zvokov sem dala glasnost zvonjenja na maksimalno(in je prenizko). Kje pri profilih? Tam not imam variante: običajno,v avtu,zunaj.... itd... Izbrano imam trenutno opcijo "običajno".

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi profile lahko prilagajaš. Nekje ti mora pisati možnosti in potem daš uredi profil. Če se ne motim je po defitu nastavljeno v profilu običajno glasnost komaj na 5.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nebi rad bil nesramen a proizvajalec priporoča:
- PRED UPORABO PREBERI NAVODILA ZA UPORABO,...

b

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
A se da ustimat kje,da bi dlje casa zvonil,ce me kdo kliče in da ne javi tako hitro,da sem kao nedosegljiva? (nimam vedno ob sebi telefona)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
dajva razčistit osnove:
- telefon zvoni toliko časa kolikor časa pusti klicatelj zvoniti oz. dokler centrala klicanja ne prekine
- če si nedosegljiva nimaš signala, nimaš vžganega telefona, sama spustiš signal nedosegljivosti (hmmm) ali pa imaš mogoče v fly modeu
- če imaš prevezano na tajnico si zadevo lahko nastaviš max na 30s če se ne motim,...

l.p. b

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Na enem izmed mojih bivših telefonih, starejši model, Philips ali Siemens, se ne spomnim točno kateri je bil, si lahko ročno nastavil po kolikšnem času se ti bo javila tajnica. Na izbiro je bilo 25, 30 ali 35 sekund. Jaz imam še iz tistih časov nastavljeno na 35 sekund. Na teh novejših modelih pa nisem še nikjer zasledila, da bi se lahko ta interval samodejno nastavil. Pomoje je to kar za vse enako nastavljeno s strani operaterja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Cakaj, a ni ena fora, ce si na novo pri simobilu, da je tajnica avtomatsko vklopljena?

Moras en sms poslati, da se izklopi. Vsaj pri meni je bilo tako..

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Kako se na SE w660i nastavi dolžino SMS - števec znakov? Zdelo se mi je,da mi nekam hitro pokaže,da je v verigi že 2.sms, pa sem znake preštela in mi to pokaže že po ca.70 znakih!!! Ampak Simobil ima za 1 sms 160 znakov!

Kje to ustrezno nastavim?

Pod nastavitve sporočil ne najdem nič glede dolžine sporočila.

Nazadnje urejeno:

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Ja,jih. kaj pa ima to veze???

A zaradi njih ima moj sms manj znakov in se ne obračunava po 160 znakih ampak po manj???

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Šumniki zavzamejo več znakov in zaradi tega je dolžina sporočila krajša.
Piši brez njih, pa boš imela normalno dolžino sms sporočila.