SE W580i - video, igre, garancija

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Dober dan!

V petek, 7. septembra sem pri Simobilu kupil telefon SE W580i. Prek USB kabla sem naložil nekaj igric, jih namestil in sedaj so se kar naenkrat vse igre podvojile. Lahko jih igram, ne morem pa jih zbrisati, napiše: Postopek ni uspel. Igre so na telefonu, ne na spominski kartici, zato jih ne morem zbrisati prek računalnika. Naloženih je bilo tudi pet Demo iger. Kako bi jih lahko izbrisal ?

Zanima me še, s katerim programom bi lahko spremenil 58 MB velik video formata *.wmv v *.3gp format, saj vdeo, narejen s programom Plato Video To 3GP Converter Free ne dela.

Zanima me tudi, če mi bodo pod garancijo šteli tudi zgornji pokrovček za spominsko kartico, ki se v žepu nonstop odpira? Zlomila pa se mi je tudi tipka 4 (čez polovico), leva slušalka pa prekinja.

Se da lučke, ki ob strani svetijo v različnih barvah mogoče izključiti ? In zanima me še kako je mogoče da telefon šteje korake ?
13.gif

Hvala vsem za odgovore!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Am,za konverter malo prebrskaj po googlu

Igre: Mogoče so zaklenjene? Kako jih odklent? Na Svemo nesi telefon, pa nej ti dajo novo verzijo SW-ja gor
evil.gif

Tipka je tvoja krivda...Tko bojo oni rekli
crazy1.gif

Za lučke nevem, ker nisem imel tega telefona, ampak za koraki pa nisem preprican. Imam W710i, pa imam v meniju funkcijo FITNES, kjer so koraki ter tek...

Vseeno pa nesi zaradi tipke ter slusalke nazaj telefon na Svemo, pa se tam kej zmeni....A ni neka fora, da v roku 8 dni po nakupu...
evil.gif

Lp, Ovca

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Bolj zanimivo je, da je v dobrem tednu prelomil tipko in da mu leva slušalka prekinja. Slušalke imajo mogoče slab kontakt, aliu pa je res nekaj narobe s kablčkom v levi slušalki. Kak pa ti je uspelo prelomit tipko??

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Ne vem. Ko sem dvignil telefon sem opazil zarezico in ko sem pobližje pogledal sem videl da je cela prelomljena. Nesel sem na svemo in je ženska napisala na list: tipka 4 počena, pokrovček spominske kartice se samodejno odpira, naložene igre so se podvojile - stranka prosi da se jih izbriše in nalaganje zadnje verzije SW.

Ko pa pridem telefon dvignit iz servisa ugotovim da pokrovček za spominsko kartico sploh ni bil zamenjan/popravljen. Igre so vse zbrisali, SW so dali gor tazaden in tipkovnico so zamenjali. V petek pa dvignem zgornji del telefona in mi odpade zadnji pokrovček (modre barve, pred lečo kamere) in ga ne morem spravit nazaj gor. Jutri spet na svemo. Ne morem verjet kaj vse se mi je zgodilo s telefonom šele po 1 tednu uporabe
jezen.gif

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Kolegica je kupila enak telefon nekaj dni za mano in danes mi pokaže, da sta se njej zlomili tipki 4 in 7.
uf-1.gif

Na mojem telefonu se slide mehanizem že maje in nekoliko drgne (ob ne vem kaj?). Še enkrat na svemo ? Lahko zahtevam mogoče nov aparat ?
rolleyes-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Hm, kaj res vsi telefoni w580 razpadajo? Sem malo gledala, pa sem mislila, da bi si ga mogoče nabavila, zdaj pa če je res tako slab, potem pa odpade ... kaj naj potem s takšnim telefonom.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sam to je noro
smirk-1.gif

Domnevam da ni rešitve kot jovo na novo vsak mesec nost menjat ko je v garanciji
tongue-1.gif

BTW: je res kej na tem da sam pr modrih pokajo tipke??

Nazadnje urejeno:

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
zanimivo to... ja jaz mam ta telefon 2 meseca pa mam tudi počeno tipko 6 po sredini. pa odzadi se mi slide rajsa po tistem modrem, tak da je že malo sivo na straneh.drugače pa se nič ne maje. Za tipko niti nebi opazil, če nebi zdaj malo bolje pogledal, ko ste začeli pisat o tem.
kaj to lahko nesem na Svemo v poslovalnico v MB,da mi zamenjajo tipkovnico?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pomoje najbolš, tamalo sm nagonu v Svemo v LJ (še ni šla)
grin1.gif
ki je ravna..

Sm ji kr reku nej upraša če je res sam problem z modrimi, če je, ali lahko dajo drugo barvo telefona (če pač menjajo kr cel telefon), k. če ne pa naj dajo pa tipkovnco od črnega modela. Ker vsak mesec to menjat
stupid-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Tudi meni so se po 3 tednih polomile tipke 2, 5, 6, 7 in 8. Drsnik praska po ohišju zadaj in tudi slušalke se včasih ne priklopijo / telefon jih ne zazna / prekinjajo. Očitno je pri tem telefonu to res normalno.

Zelo odsvetujem nakup tega telefona, saj se vsakič, ko pišem SMS, bojim, da mi bo v rokah razpadel.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Zanimivo. Sošolc ima telefon kake 14 dni, pa zaenkrat še vedno vse dela...

@tisti, k imate polomljene tipke: Ste nesl nazaj na svemo? Kaj so rekl?

(btw: 3x ga lahko nesete nazaj zaradi ene in iste stvari, pa vam ga Morajo zamenjati..
wink-1.gif
)

lp, Ovca

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Zanimivo. Sošolc ima telefon kake 14 dni, pa zaenkrat še vedno vse dela...

@tisti, k imate polomljene tipke: Ste nesl nazaj na svemo? Kaj so rekl?

(btw: 3x ga lahko nesete nazaj zaradi ene in iste stvari, pa vam ga Morajo zamenjati..
wink-1.gif
)

lp, Ovca

Na svemi so mi že dvakrat zamenjali tipkovnico, tko da tukej ni problema. Drugače pa drsni mehanizem tudi meni je.be. Telefon mam pa že skoraj 3 tedne na servisu, saj niso imeli tipkovnic na zalogi.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik frenki pravi:
Na svemi so mi že dvakrat zamenjali tipkovnico, tko da tukej ni problema. Drugače pa drsni mehanizem tudi meni je.be. Telefon mam pa že skoraj 3 tedne na servisu, saj niso imeli tipkovnic na zalogi.

Torej, ko se ti naslednjič polomi tipkovnica, neseš lepo nazaj, s seboj vzemi papirje od prejšnih 2 servisov (kjer je razvidno, da so ti menjaval tipkovnico), pa vse skp das na polico referentki na šankom
grin1.gif
)

lp, Ovca

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če dokažeš (papirno), da si na servisu zaradi ene in iste stvari, lahko rečš za nov Mobitel! Ker, roko na srce, če so ti tipkovnico že 3x zamenjal, ti jo bojo očitno še četrtič, pa petič....nevem, jz se nebi je*u. Nesš telefon nazaj, pa nej dajo novga...Drugače se pa da poskrbet, da ti zamenjajo telefon...
evil.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz ga imam en mesec, ko stojim v koloni, probam kaksnega Simcka zbudit, kupil sem original etui, avtonosilec, glasbeni kabel, da ga povezem z avtoradijem, namestil sem ze navigacijo ( anteno se kupujem ), pa nimam nobenih problemov...