:: SE T200 - zamenjava ? ::

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Pri hiši imamo SE T200, ki že počasi na obroke umira ... Baterija pa verjento še kaj ... Pa bi bilo potrebno najti zamenjavo, zato se obračam za kakšen nasvet tukaj.

07.jpg

Nekako naj bi bila "zamenjava" takšna:

- telefon bi bil od 'rdečih' s podaljšanjem naročnine
- ne sme biti preklopni
- cena nekje okoli 100 EUR, lahko tudi kakšen EUR čez ...
- telefon, ki bo spet 'zdržal' par let brez problema ...

Nekako mi je najbolj padla v oči:

Nokia 6120 classic

Se jo da dobiti tudi v srebrni barvi?

Še kakšen komentar? Predlog za kaj drugega?

Hvala in lp,

kostevc
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Za ta denar je 6120 sigurno odličen nakup. Majhen in lahek telefonček z zelo hitrim uporabniškim vmesnikom.
M@ ima tudi bele modele.

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Glede na to, da si imel sedaj ericssona predvidevam, da ne rabiš simbiana, ti priporočam K770 ima 3,2 kamero, ali V640.....

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če bo za mamo, ti priporočam, da je čim bolj preprost, samo tiste funkcije, ki jih uporablja, naj bo čimbolj podoben tistemu, ki ga je prej imela.

Kaj pa SE T250

SE k510

SE k530

Nazadnje urejeno:

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Za mamo je simbian telefon čisto brez veze, to je seveda moje mnenje. Moja uporablja T68 in je čisto zadovoljna.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi k770 je dober telefon. Tudi oblikovno je lep.

Če se bo mama znašla na njem, potem ga lahko vzameš. Ampak, če ne bo uporabljala vseh funkcij, potem lahko tudi kakšnega funkcionalno primernejša. (Ne vem, za kaj vse ga bo uporabljala.)

Predvidevam, da bi ga raje videla v vijolični barvi, no vsaj moja bi ga.

k770i_viol.jpg

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Tudi k770 je dober telefon. Tudi oblikovno je lep.

Če se bo mama znašla na njem, potem ga lahko vzameš. Ampak, če ne bo uporabljala vseh funkcij, potem lahko tudi kakšnega funkcionalno primernejša. (Ne vem, za kaj vse ga bo uporabljala.)

Predvidevam, da bi ga raje videla v vijolični barvi, no vsaj moja bi ga.

k770i_viol.jpg

Tale viola je kar zanimiv ...
cheer.gif

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

No, nekako je odločitev padla za SE K770i v rjavi barvi ... Sedaj samo še počakat, da pridejo na police pa bo menda to-to. Če ne bo kakšne spremembe plana vmes ...
smile-1.gif

K770i.jpg

LP, kostevc

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Res? Jaz nisem imel teh občutkov ... Nokia ima kakšne stvari drugačne in manj všečne, a prevladajo tiste, ki so boljše ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
In kaj je to "boljse" ? Meniji so zmedeno razporejeni (npr. nastavitve za internet so na treh razlicnih koncih), pisanje SMSov je v slogu telefonov izpred desetih let (uh, lazem - moj CM DX1000 je imel to bolj smiselno narejeno), po menijih se ni mogoce premikati s stevilskimi tipkami (npr. 1 = prva izbira, 2 = druga, itd.), razpored v glavnem meniju je po nepotrebnem ravno tako urejen, da ena stvar pade z zaslona ... ostalo (= klicanje) je pa priblizno enakovredno SE.