Se spozna kdo na netopire?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na netu nisem našel...

Zvečer/ponoči (tako zdaj) hodim ven na čik... (ne kadim v hiši od zakona dalje)
hysterical-1.gif

In opazujem že... Eh ful dugo, odkar se spomnim okol cestne svetilke leta en sam netopirčič...

V krogu ga seka, naredi par krogov, pa v drugo smer... In to počne... Eh, res dolgo... Recimo
par ur ziher... Takeoff ma recimo ob 23 pa vsaj do 3 ga hara sem in tja, da se mi vrti ko ga gledam...

Pa me zanima;

A je to en in ta-isti, al je random?
Zakaj to delajo?

Pa prosim brez duhovičenja, ker nismo na suxu...
rolleyes-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Da te na alter

Kaj pa kadiš?

Na netopire se sicer ne spoznam, ampak zihr so tud supstance kaj pripomogle, da se ti vrti
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V krogu ga seka, naredi par krogov, pa v drugo smer... In to počne... Eh, res dolgo... Recimo
par ur ziher... Takeoff ma recimo ob 23 pa vsaj do 3 ga hara sem in tja, da se mi vrti ko ga gledam...

Zakaj to delajo?

mogoče se prehranjuje? ne vem, mušice, vešče,....
confused-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Mušičke je in se zabava, lahko se dela frajerja pred kako netopirko, da ga ona vidi kako obvlada mahanje s krilci...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Mene pa zanima a je res, da netopirji ful radi letijo na dolge lase in se potem noter zapletajo? Že od majhnega poslušam to od sovrstnikov in mi je že zdavnaj prišlo v kri, da ko se zvečer sprehajam po naselju nosim čop ali kakšno kapuco na glavi in oprezam okoli iz kje bo kakšen uletel.
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
LOL. Itak da ne.
bonk.gif

ON: Najbrz isce hrano in samice.Pa mora se malo zlaufat, ce celi dan previsi in spi.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
seveda je res, saj tudi mene privlačijo dolgi lasje...
grin1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

od 23h pa do 3h ga ti gledaš????