SE P1 ali Motorola V9 ali Samsung C6625?

P1, V9 ali C6625?

• Skupaj glasov
    14

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
V9 in P1 že imajo pri mobitelu, samsung piše da pride baje konec meseca. Katerega od teh treh mi svetujete? Rad bi čim večji in čim boljši ekran zaradi surfanja po internetu, fotoaparat ima P1 najboljši pomojem, je pa P1 najdebelejši. Rad bi tudi da je stvar kolikor toliko odzivna, da ne pritisneš knof menu in čakaš 10 sekund da ga odpre.

Je pri P1 možno delati brez palče s prstom po touch screenu al je palčka nujna za vsako najmanjšo malenkost?

Torej kaj priporočate?

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
SE in samsung sta pametna telefona, imata+. SE ima boljšo baterijo, tako, da bise tudi jaz dam glas za SE.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
P1 je super telefon, ki s par dodatnimi programčki zmore čudeže, poglej malo par tem nižje, kjer vse piše o njem.
Ima pa en minus, počasnost in na čase neodzivnost. Sam sem se navadil in ga tako uporabljam da me to ne moti (predvidevanje itd.)

Fotoaparat je pa za 3,2mp fenomenalen. Jaz sem posnel že čez miljon slik, in ledica mu je v dokaj dobro pomoč pri slabi svetlobi.
Video je slabši kot pri nekateri konkurenci, pa vseeno boljši kot na večini SE telefonov.

Na svojem imam opero mobile z beta verzijo za podporo touchscreeenom in je brskanje simpl in dokaj hitro. Delajo tudi filmčki z m.youtube.