Se obeta kakšna "akcija" pri Siolu?

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Pozdrav!
Se giblje kdo v vodah blizu Siola(Telekoma) in mogoče lahko izve če se slučajno obeta kakšna akcija za nove naročnike Trio v smislu ala lanski laptop za 100eur,...? Čas se mi zdi da bi lahko bil pravšnji (začetek šolskega leta,...)...
Ker ga mislim naročit (trio paket) bi bilo fajn če bi izvedel kaj vnaprej da še malo počakam, da mi ravno kakšen dan po naročilu ne pridejo ven z kakšno akcijo...

Pa Lp!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik digg pravi:
Pozdrav!
Se giblje kdo v vodah blizu Siola(Telekoma) in mogoče lahko izve če se slučajno obeta kakšna akcija za nove naročnike Trio v smislu ala lanski laptop za 100eur,...? Čas se mi zdi da bi lahko bil pravšnji (začetek šolskega leta,...)...
Ker ga mislim naročit (trio paket) bi bilo fajn če bi izvedel kaj vnaprej da še malo počakam, da mi ravno kakšen dan po naročilu ne pridejo ven z kakšno akcijo...

Pa Lp!

Lihkar poteka akcija "kako spraviti uporabnike do histerične izkušnje" z nedelovanjem televizije. V resnici je to raziskava trga, kjer ugotavljajo, kdaj kateri starostni skupini uporabnikov odnese dekl. Ker je to sila zahtevna akcija, lahko pričakujemo podražitev, ki bo to "uporabniško izkušnjo" popeljala v neslutene višave - pod strop.
jezen.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
da bi se prostovolno odločo vzet trio paket na siolu. svaka čast. ne rečem če je to edina izbira....

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
akcija bo prav kmalu, ker bom šel proč od siola. TV mi ne dela, internet crkava.... Račun za 45€ pa znajo poslat.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
no želim ti da greš čimprej in začneš uporablat storitve brez problemov. :D
odkar nimamo več siola pri bajti ni več problemov s telefonijo in netom. a po pol leta še zdaj niso prišli po modem :D

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
jst lahko rečem da se za enkrat zadovoljne s siolom tako s internetom in s siol tv..res da sem na Optiki..edino kvaliteta slike je slaba...

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
jst lahko rečem da se za enkrat zadovoljne s siolom tako s internetom in s siol tv..res da sem na Optiki..edino kvaliteta slike je slaba...

..edino kvaliteta slike je slaba...
hysterical-1.gif
LPWWY

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

..edino kvaliteta slike je slaba...
hysterical-1.gif
LPWWY

in kaj je tukaj smešno...
10.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Napisal si, da si zadovoljen s siol tv, v drugem dihu pa poves, da je slika slaba
hysterical-1.gif
No, saj če stabilno deluje brez kockanja je v redu. Pri IPTV na bakru so velikokrat težave, optika pa ponuja stabilen prenos na dolge razdalje.

Kaj imaš 42"+ TV, da ti je SDTV premehka slika? No, SiOL jo še dodatno pomehča z dodatno kompresijo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pri telekomovi kabelski prek optike je veliko boljša slika. Prej sem imel siol tv, pa je bila slika polna artefaktov zaradi kompresijie. Prednost siol tv je predvsem v EPG-ju in (teoretični) podpori za HD video. Kabelsko pa lahko spelješ na več tv-jev in ne rabiš ekstra daljinca. Ker tv praktično itak ne gledam in ker je kabelska BISTVENO cenejša (5€/mesec) se mi zdi moja izbira kar pravšnja.