Se lahko spolna čakra vrti kontra?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz osebno ne verjamem v te vzhodnjaške zadeve (razen v lik in delo Miyamota Musashija), pa vendar se mi je pojavilo vprašanje, če se lahko čakre vrtijo kontra, še posebej me zanima, kaj se zgodi, če se ti spolna čakra vrti v napačno smer, je to potem sprememba spolne orientacije? Sprašujem zgolj teoretično, jaz sem tako ali tako proti spolnosti, saj je ta dejavnost v mojih očeh tako nizkotna, da se je ne splača izvajati. Kao.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tega pa ti ne moreš vedeti. Poleg tega sem že v prvem postu napisal, da se s seksom (na tvojo neizmerno žalost) ne ubadam več. Pa ravno, ko je kazalo, da se bo obseg enormno povečal.
crazy1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tega pa ti ne moreš vedeti. Poleg tega sem že v prvem postu napisal, da se s seksom (na tvojo neizmerno žalost) ne ubadam več. Pa ravno, ko je kazalo, da se bo obseg enormno povečal.
crazy1.gif

Sej pr taki množici gospodičen s slabim izvajanjem felacije, se nič ne čudim, da si obupal
grin1.gif

@bitch: še dobr, da sem tolk visok, da me ne bo mogl zalit
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kdo je pa rekel, da gre za množico slabih? Si kar osamelec, ki sem se mu z mojo metodo pravočasnega prepoznavanja slabih vlekov uspešno izognil.
tongue-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Za ta tople pravijo, da so narobe naviti.
Zgleda, da potem nekaj je na tem.
grin1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Spolna čakra se vrtinči v desno smer. Homoseksualci naj bi imeli to čakro veliko bolj aktivno kot heteroseksualci. Težave s spolno čakro in razne blokade pripeljejo do različnih težav...od tistih lažjih, kot so težave pri menstruaciji, z zanostivijo, s prostato, nedoživljanje orgazma pa vse do tistih težjih blokad, kot so sodomija, homoseksualnost, nekrofilija itd.
Glede vrtinčenja v napačno (levo smer) pa je možno. Napačni vrtenje spolne čakre pripelje do motenj...tako je po moje lahko tudi vzrok za homoseksualnost.

pa sorry za Off
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ce bi meni kera al v levo al v desno zavrtela cakro, bi dobla tako samarcino da bi samo zalegnila. nezno, ne pa vrtet in navijat
bonk.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Ne vem, kakšno vezo ima spolna čakra s homoseksualci. Pri njih je bolj pomembna čakra prebavil.
grin1.gif