SE K790i in skeniranje zemljevidov

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Imam X zemljevidov, notri so vrisane gorniške poti, kolesarske.. jest bi sedaj rad ene 5 zemljevidov spravil na ta telefon, ravnokar sem na hitro poslikal z digitalcem(na 4 dele), a je digitalc vseeno slab in so slike na SE slabše.
Pomojem bi moral zemljevide dat skenirat, toda skenerja nimam, kaj mislite bi skeniral to v fotokopirnici in mi dali na disketo ali cd.
Ma kdo idejo, kako naj spravim zemljevide na telefon. Saj bi reskiral 8 evrov pa kupil zemljevid, ampak se hitro strga, zmoč, pa še 100% ga zmečkaš v ruzaku.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
A že pripravljene karte za ozi niso dobre ?
Skenirane specialke izpred par deset let.

LP

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ne vem o čem pišeš.
Če bi dobil na netu te zemljevide bi samo Print Screen naredil, obrezal, oblikoval in dal na fon.
Pa ne vem , če sploh obstajajo, ker sem enkrat že gledal.
Ozi program mam dol, ampak mi kaže samo zemljevid sveta, povečava je pa samo malenkostna, je trial

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
http://www.oziexplorer.com/

Karte imam nekje arhivirane, 1:25000 in 1:5000.
Pred precej leti sem jih imel na SE910i in SE990.
V povezavi z GPS deluje lociranje in zapis poti, vendar je ob nalaganju potrebno karte kalibrirati.
Ni težko.

LP

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Geopedia ima zemljevid in to dobr za pohodništvo, ampak bi imel ogromno dela s skeniranjem.

kaki problem pa je monitor skenirat?
confused-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
http://www.oziexplorer.com/

Karte imam nekje arhivirane, 1:25000 in 1:5000.
Pred precej leti sem jih imel na SE910i in SE990.
V povezavi z GPS deluje lociranje in zapis poti, vendar je ob nalaganju potrebno karte kalibrirati.
Ni težko.

LP

Program imam naložen na PC, zemljevidov pa ne najdem...jih je potrebno posebaj naložit s pomočjo tega programa pa jih odprem res nimam pojma o teh zadevah.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Zemljevide posebej naložiš, imajo po par MB vsak.
Sem že malo pozabil, je tega že 6,7 let, kar sem jih nazadnje uporabljal.
Imaš 2 formata, ozf2 in ogf2, eden za PC, drugi za GSM.
Pa seveda pretvornike vseh vrst.

Bom jutri poiskal pa pogledal.

Javi mi na ZS od kod si in mail, bom poiskal zemljevid pa ti pošljem, da boš dobil občutek, kaj je to.

LP