SE K530i vs. SE W660i?

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Čas bo, da gre moj Ericsson T 65 počasi v pokoj in sem malo gledal ponudbo pri M@. Najbolj sta mi padla v oči omenjena telefona, ki pa sta si po funkcijah praktično identična.

V eni drugi temi sem bral, da ko je K530i v pripravljenosti ekran ne prikazuje nobenik podatkov. je tako tudi pri W660i?

Kaj vzeti (če se sploh še da dobiti katerega od niju)?

Mogoče še kakšna druga alternativa v cenovnem rangu 60-80€, ni nujno, da je SE bi bilo pa fino, če bi bil bolj kompaktne narave (moj podpis pove vse
redface-1.gif
).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ta dva telefona sta skoraj isti šmorn, w660 za 10 € več ima walkman slušalke in 512 spominsko in zato bi ga jaz raje vzel od the dveh, sicer pa tudi mislim da se mu ura ne da nastavit v pripravljenosti, če so tipke zaklenjene stisneš tipko ob desni strani in se takrat pokaže. Ohišja sta pri obeh dobra

Jaz imam nokio 3500 classic, vezava 12 mesece za 68 €, hja no, zvok je na w660 boljši po walkman slušalkah, po zunanjih zvočnikih ni bistvene razlike, slike so pri obeh povprečne in tudi približno iste kvalitete, čeprav na telefonu izgledajo na nokiji malo lepše, nokija ima cenejše spominske kartice. Ima pa SE kar večji zaslon, to je pa tudi nekaj. Baterije pa vsem 3 držijo okoli 4-5 dni.

Če misliš malo mučit telefone po pesku bi znal SE bolje prenesti to, mi bolj robusten deluje
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ali kdo morda ve ce se da K530i ali W660i nastaviti vecje fonte (vecje od default nastavitve) v menijih, imeniku in pri SMSih ?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ja, a samo v imeniku in pri SMSih, ne pa tudi v meniju
frown-1.gif
So pa potem tiste crke res velike (celo malenkost vecje kot na SE T68i).