še eno vprašanje o radarjih

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se mi zdi, da je že enkrat bila debata o tem, vendar te teme ne najdem.

- Ali ima naša policija ROČNE radarje, z možnostjo fotografije ali posnetka? Ker se mi zdi, da ne. -

Včeraj sem se peljal mimo stoječega policaja, ki je v roki držal radar. Ustavil me ni, niti me niso ustavili kasneje...

Bilo je nasproti industrijske cone v Logatcu (proti AC). Ravno v avtu govorim, da so tu vedno policaji, nisem pa opazil, da sem se peljal preko 70km/h.
uf-1.gif

Meril je zraven table konec naselja, 500m prej je pa dolga široka ravnina, brez hiš. In sploh nimaš občutka da pelješ tolk prehitro.
confused-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Nekaj laže števec, nekaj je pogreška. Ne skrbi.,V kolikor je bil to ročni laser in te niso ustavili, ne bo nič prišlo domov.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se mi zdi, da je že enkrat bila debata o tem, vendar te teme ne najdem.

- Ali ima naša policija ROČNE radarje, z možnostjo fotografije ali posnetka? Ker se mi zdi, da ne. -

Včeraj sem se peljal mimo stoječega policaja, ki je v roki držal radar. Ustavil me ni, niti me niso ustavili kasneje...

Bilo je nasproti industrijske cone v Logatcu (proti AC). Ravno v avtu govorim, da so tu vedno policaji, nisem pa opazil, da sem se peljal preko 70km/h.
uf-1.gif

Meril je zraven table konec naselja, 500m prej je pa dolga široka ravnina, brez hiš. In sploh nimaš občutka da pelješ tolk prehitro.
confused-1.gif

malo naprej od table je 60, morda si zaradi tega rešen
grin1.gif

v opozorilo, ko greš iz AC po priključku, pa moraš paziti industrijsko cono, ker velikokrat tam stojijo. Pa med prvim križiščem za naselje in prvim krožnim. Ravno na polovici tega dela cesta se skrijejo na levi strani na dvorišče hiše in merijo tiste, ki grejo iz AC. Zdaj ko je trava jih še malo težje opaziš.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Skrit je bil za grmovjem za tablo konec Logatca. Pred znakom 60.

Vedel sem, da so policaji tam, samo sem mislil da grem okol 50. Pazim na cesto in ne gledam vseskozi števca. Široka cesta, travniki okol... drugačen občutek kot če se resnično pelješ skozi naselje. In na to stavijo policaji, zato so vseskozi tam. Ampak očitno imajo toleranco dosti višje ali pa sem že do časa prižlajfal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Če te merijo z ročnim, ti morejo meritev pokazati na kraju. Če te ne ustavi ne boš dobil nič po pošti. Če te poslikajo, dobiš po pošti =) Glej da si med vožnjo vedno nasmejan da bo slika lepse izpadla =)