se da takle golf 1 homologirat v sloveniji?

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Verjetno je vec kot euro2, tako da ne vidim problemov. Edino ne vem kako je z volanom.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Kar se volana tiče pomoje tut ni problem.. Ker je kar nekaj primerkov iz anglije uvoženih k nam(avtomobilov ne golfov 1).

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Dobr zgleda. Še vedno. Seveda za moj okus.
zmaga.gif

Ceno sem prekalkuliral cca 10 100€. Bi imel, če ma klimo.
Baje nekje na Hrvaškem neka delavnica predela (zamenja) stran volana. V kar jaz mal dvomim.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
meni je tudi dober vendar mora biti dvovratni. Na tem je verjetno malo tezko menjat volan ker bo problem glede armaturke

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
meni je tudi dober vendar mora biti dvovratni. Na tem je verjetno malo tezko menjat volan ker bo problem glede armaturke

Mislim da je notranjost (armaturka) copy/paste tiste iz Polota prejšnje genracije, tako da "obrnitev" volana ne bi smel biti problem. Sicer pa je tudi sam avto dejansko tehnika starega polota v G1 retro pakiranju.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Lepi avtek........uf svašta se da na cesto zvlečt, tako da mislil, da ta avto nebi smel bit problem.....

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Kako boš pa zamenjal volan saj so zglobi pa luknje pa to
confused-1.gif
saj jaz si tako predstavljam.
Je pa imel en prijatelj tudi golf mk1 ga je dobil na seniku od strica in je bil odlično ohranjen in ne vem točno koliko km ampak zelo zelo zelo malo, ker ga je tisti stric uporabljal samo za v nedeljah z k maš potem pa je dobil en drugi avto in pozabil na njega v seniku
smile-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
confused-1.gif
Je pa imel en prijatelj tudi golf mk1 ga je dobil na seniku od strica in je bil odlično ohranjen in ne vem točno koliko km ampak zelo zelo zelo malo, ker ga je tisti stric uporabljal samo za v nedeljah z k maš potem pa je dobil en drugi avto in pozabil na njega v seniku
smile-1.gif

Na karoseriji so ze odtisnjene luknje kje pride za drugo stran. Menjat se pa more volanska letev.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
confused-1.gif
smile-1.gif

Na karoseriji so ze odtisnjene luknje kje pride za drugo stran. Menjat se pa more volanska letev.

se pac zamenja volanska letev, cevi servo volana, armatura in kaksen del elektrike.

avto je golf 1 letnik 2009 navzven. edino kar me moti je 1.6i motor v avtu ....

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Mal je off topic, ampak men je bla pa včasih ušeč Lacia delta integrale, pa sem mal poggoglal kolk zdej to stane.
Mene je na rit vrglo! gledal sem na www.autoscout24.it
Pa ti si nor 88 letnik 16 500€, cenej je par let star BMW M3 ka!
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kaj si pa ti mislil? Delta integrale je že na svetem pokopališču, kjer počivajo legende.
grin1.gif

nazaj na topic:

Golfa 1 se DA homoligirat, vendar so s tem povezani veliki stroški predelave. Prvo ga je pa treba sem pripeljati in tako prideš na 13, 14 k€....to pa res ni vredno.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tega Golfa se v EU ne da registrirati ker motorji ne odgovarjajo E normam.