Se da PS3 80gb crackat...?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kot v naslovu, namreč najbolj me moti, da ne morem predvajat določene filme preko WiFija. Imam notebuka v drugi sobi, kjer je enako preko wifija povezan s spletom, v dnevni sobi je pa ps3. Povežeta se b.p, tudi da se gledat samo določene filme in slikice, drugje pa napiše "file not supported 800288c1" . Torej, kdor je probal ps3 wifi že ve o čem pišem.
Se da to kaj zrihtat?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
PS3-ja se ne da nič hekat... kar podpira pač podpira. Lahko pa na računalnik naložiš Tversity media server, na katerem se lahko s primernimi kodeki nastavi transcoding in ti potem na prenosniku "on the fly" pretvarja format v tak, da ga PS3 podpira (moraš pa imeti dovolj zmogljiv pc za kakšne HD zadeve). Sicer pa ne vem, kako imaš take probleme... meni skoraj vse dela (kar pač mora delati)... ne delajo mi samo redki divx-i in pa seveda mkv-ji, ki pač niso in tudi nikoli ne bodo podprti.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, kako pa ps3 vidi PC direktroij, navaden share daš? al kaj drugega?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tnx, bomo probali
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Men ta program dela-ne dela. V bistvu se zažene samo enkrat in to takrat, ko se zažene tudi Vista. Če ga ugasnem, program, ga ni možno zagnat....čudno...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Meni dela brez težav... je pa res, da imam XPje. Sem pa v encoder nastavitvah dal kvaliteto na Medium in sedaj mi delujejo tudi HD-ji (zanemarljivo slabše kvalitete) preko WIFI-ja.