SE AINO in FW??

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zelo preprosto. Do tega trenutka ni NITI ENE reklamacije tega mobilnika pri največjem operaterju v Sloveniji.

Veliko pisanja o problemih, nobenega ognja. Če pa bo, bo povsem skladen s statističnim povprečjem.

Moj nasvet: Get a life: Nokia ni edino, kar je dobrega v svetu mobilne telefonije.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
@coolpower; kdo je pa reku, da vsi uporabljamo nokio? js sm meu sam eno in še ta je bla legendarna 3310, k so jo anti meli vsi tuki gor:p
sicer pa js sm meu od zmiri Ericssone, pol pa SE-je, poleti, pa k niso meli nobenga pametnega SEja s TS v ponudbi pri M@ in prejšnji mi je šel sem vzel Samsungovo Omnio HD:)
drugače bi vzel SEja, sigurno, sam ni blo:)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hvala bogu vse več ljudi ve, da Nokia ni edina na svetu. Ima pa v SLO okoli 50% tržni delež. Je skoraj takšen umazan monopolist kot je Mobitel, tako bi vsaj rekli nekateri ljubitelji Avsenikov, kolesarskih dirk na Celjsko kočo ter kranjske klobase.

Sony Ericsson je imel res malce dopusta, sedaj pa očitno poskuša zopet zbuditi pozornost preden dokončno obupa nad sabo in trgom. Poskus je zelo dober, izdelki pa vredni nakupa. V kratkem si bom omislil še Satio ker me zanima, če je uporaben.

Pride pa tudi Omnia II kmalu in bo ekskluzivno samo pri Mobitelu do nadaljnjega.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Js sm zamenju, pa kaj nej rečm. Telefon je res top, vrhunski izdelek, sam naši bedaki nesposobni (servis), k ne zna zrihtat updatea je pol tko, da ma telefon še buge pa take fore in to me moti. V novih SW je vse popravljeno, sam kaj čmo k mamo neumne serviserje.:)
Sicer pa me sam nekej zanima, če mogoče veš. Kako na servisu ugotovijo, če si ti dajal nov FW gor? K itak updejtaš lahko prek kompa (če je le gor), sam kaj k naši so tok nesposobni, d ne znajo nč zrihtat.:)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Saj vidijo verzijo nameščenega firmwarea, kje v sistemih imajo pa tudi verjetno napisano, kakšnega je telefon imel, ko je prišel iz tovarne. Dovolj da vpišejo IMEI v računalnik...

Dvomim pa, da je lasten apdejt problematičen za servis.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Aja:/
Am...nene sej updejt ni problematičen, sam v novem SW so odpravljene številne napake, ki se pojavljajo sedaj.
In se mi ne da več zajebavat z njimi, k so nesposobni, za razliko od drugih držav, kjer je večina že vse poštimano:)

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
od kdaj pa SE nima več SEUS, da lahko vsak, ki je malo sposoben, sam doma naredi update FW?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Marsikateri novejši SE ti bo komot zbrkalo pri updatu preko SEUS, ker se pojavlja kar dosti rebrandanih telefonov. Meni hoče recimo na C905 naložiti Nizozemski Vodafone zmamzek
rolleyes-1.gif
Če hočem normalen update, ga morem žal nesti na servis.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Da izkopljem temo iz groba
grims-1.gif

Imajo ti telefončki, ki so trenutno v prodaji že naložen novejši SW, ali je še vedno gor stara šara?