Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
al me prav nič ne tepe, ko se kolega s canonom na protestih v jebenih svetlobnih pogojih matra s fokusom, meni pa prime v prvo ...
ampak dejstvo je, da je tule Nikon malce zaJ ... po drugi strani bi pa lahko že zdavnaj eye-fi tip kartice delali tudi v CF obliki, ne samo v SD obliki.
@R0KY - to deluje v obe smeri? - v tem DIY vodiču ne najdem, a to tudi streama fotke na tablico ali ne ... sem pa res samo na brzino preletel ...
Na ebay imaš adapterje type 1. Sem enkrat iskal zase type 1 pa sem ga našel, in je bil 40euru.pitem sem pa videl, da mi gre type 2 tud not sem ga pa dobil za 8 euru. Tako da se ga da dobit.
Na ebay imaš adapterje type 1. Sem enkrat iskal zase type 1 pa sem ga našel, in je bil 40euru.pitem sem pa videl, da mi gre type 2 tud not sem ga pa dobil za 8 euru. Tako da se ga da dobit.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.