sct na cesti

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne sledim več dogodkom, a opažam, prejšnji teden dva, danes pa kar ene 6,7 tovornjakov sct.

kaj se dogaja. jim je petrol dobavil nafto, da se premaknejo v mengeš, so dobil kje posel, je država dala moj denar za te lopove..al kaj

erikson

Guru
25. avg 2007
22.859
6.615
113
Nekaj se je govorilo, da danes SCT na nekaterih gradbiščih nadaljuje z deli, ker bo sicer prišlo do vnovčitve garancij.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..ker danes sem spet videl enega..zgledajo mi k asfalterji..pa nekje okol lj kamnik mora bit to gradbišče..al pa gredo v menges, v bazo. nisem pa videl, da bi iz brnciceve ven vozil.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Ali mi je SCT ljubek ali ne nima veze.
Po mojem bi bilo dobro, če ne bi propadel, čeprav je verjetno prepozno. Slovenci bodo samo še taki gradbeniki po Sloveniji in Evropi, kot so danes bosanci pri nas. Ali pa še taki ne... Ta panoga se ne bo nikoli več pobrala in bo postala nepomembna.
Bomo pa imeli močno javno upravo in se bomo tam vsi zaposlili. No tretjina. Druga tretjina bo študentov, tretja pa upokojencev. Aja preveč nerealno. Ena polovica bo upokojencev, potem pa na pol študenti in javna uprava.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.449
7.147
113
pri taščici
Skrivajo pred rubezniki?!
Dvomim da se tepejo za delo.
Tudi cpm jih je iz markovca odpeljal na servis. Potem pa jih je nekdo opazil nekje na neki AC v avstriji(madzarskem?)

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
A si kdaj preveril katera firma izvaja asfalterska dela za SCT? Že zadnjih 5,6 let. Pa ni d.d., pa ni v prisilki, pa nima nič blokirano, pa plače so bile, pa...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Eno gradbišče kjer je gradil SCT je mengeška obvoznica, so pa pred časom SCT tablo odstranili, res pa da nisem bil pozoren, če se je v zadnjih dneh spet pojavila. Zgledalo pa mi je da, sicer z precej manj mehanizacije, dela izvajajo najprej ostali izvajalci.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Softi, ko se je šlo o Muri ali Preventu nisi toliko imel za povedati, pa je šlo več ljudi na cesto kot pa od vseh gradbenih firm. Ah ja tam se je šlo za Slovence. Drgač pa je kar veliko gradbenikov NESlovencev, kateri isto izkoriščajo svoje ali še huje kot pa razni gradbeni baroni.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hilda, Ivan, Janez, a ti so južne krvi?
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejva potegnt črto
---------------------------------------------------------
mekanemu se hebe za muro, pa ma prleke rad..najraje od vas vseh janezov
mekanemu se hebe za prevent..skoda, ker ve mnogo detajlov, pa se mu se slajse hebe. informiranost je zanimiva rec
mekani si ga emce na vsa gradbena podjetja. zaprl bi vse..od prvega do zadnjega. kar so slovenski gradbeni baroni unicili, se ti sanja ne. veliko vec kot murnih in preventovih, 3, 4, 5 tisoc zaposlenih. ampak, se mi hebe

men se zadnej cajte velik hebe. zakaj? ker to tko mor abit. in se je skoda obremenjevat. ce džemal ne plačuje halila..je to njun problem. če ivan ni plačal mirsada..tut njun problem, ni ptorebni bilateralnih srečanj. razumeš

mi je hudo..a se mi opet od tuge hebe, ko vidim kaj nam dela elita. ampak lej..jaz na jug u ovce, ti v sticno med ovce. pa bova ze prezivela.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.832
559
113
42
povsod malo
Ljubno pa Peračica pa stojita na 90% narejeno no dobr Perečica se mi zdi, da zjutraj nekaj trza ker vidim, da ima Primorje prste vmes

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Predor Ljubno in viadukt Ljubno sta ustavljena projekta. V tunelu manjka odvodnjavanje in zaključna plast asfalta (+farbanje oboka), na viaduktu pa ne vem kaj. Me že dolgo ni bilo gor.

Je pa SCT naši firmi dolžan že krepko preko 1mio €, tako da praktično ne sodelujemo več z njimi. Nas je pa pol firme na čakanju zaradi neplačevanja teh in podobnih del (beri, skoraj 30 ljudi).

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
[censored] jim materna, naj že naredijo to Peračico, jo gradijo kot Noe barko
jezen.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.859
6.615
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ljubno pa Peračica pa stojita na 90% narejeno no dobr Perečica se mi zdi, da zjutraj nekaj trza ker vidim, da ima Primorje prste vmes
Ali se tudi včeraj in danes nič ne dogaja tam?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
[censored] jim materna, naj že naredijo to Peračico, jo gradijo kot Noe barko
jezen.gif
Peračica je bila že zgrajena - bolje, kot bo sedaj ta nova. Ne vem, zakaj je bilo treba podret.
stupid-1.gif

Oz. vem - zato, da se "dela" in vleče pare iz proračuna
crazy1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Aja, še to: danes se je na Peračici delalo - nekaj so šolali.
Zgleda da, ker se bližajo volitve, bo Vlačič le zaključil slovenski AC križ (to se je duval že na otvoritvi AC mimo Trebnjega, a je spregledal, da manjka petkilometrska lajšta od Brezij do Podbrezja
stupid-1.gif
).